Programmet er ude: Kulturuge spækket med arrangementer

Foto: Skive Kommune. Skiveegnens Kulturuge løber af stablen den 10.-17. juni med cirka 120 arrangementer spredt over hele Skive Kommune.
dato

Skiveegnens Kulturuge løber af stablen den 10.-17. juni med cirka 120 arrangementer spredt over hele Skive Kommune.

Teater, koncerter, kunst, film og udstillinger, workshops, vandringer, foredrag og meget mere. Når Skiveegnens Kulturuge går løs, er der oplevelser for enhver smag og alder:

- Det bliver en fantastisk kulturuge, spår Kent Sørensen, kultur- og fritidschef i Skive Kommune:

- Omtrent 70 forskellige arrangører har lagt sig i selen for at skabe alverdens spændende arrangementer. Deres store opbakning glæder mig meget, for hensigten med kulturugen er netop at vise en bred vifte af Skiveegnens kulturliv. Vi kunne ikke præsentere et så flot og alsidigt program uden de mange ildsjæle derude. Det er deres fortjeneste, at en satsning som Skiveegnens Kulturuge kan lade sig gøre, lyder det.

Masser af oplevelser

Kulturugen byder på mange fine arrangementer over hele kommunen: Fra Fur til Glyngøre, Selde, Lihme, Rødding, Skive, Sundsøre, Thise, Nr. Søby, Spøttrup og flere steder derimellem. På programmet er blandt andet Bogens Dag, NÆST Dag, Børnehavemusikfestival, fotoudstillingen ’De Rodløse’, Cirkusfestival, kultursti i Rødding, rundvisning på Spøttrup Borg, trolderuteskattejagt, indvielse af Kunsttrappen og kunsten på banestien, besøg af Det Kongelige Teaters børneunivers Postyrium og meget mere.

- Jeg vil også slå et slag for Kulturelt Samråds store Fællesscene på Rådhustorvet, som ugen igennem indtager Skive by med koncerter, workshops, dans og andre spændende events, bemærker Kent Sørensen.

Kulturelt Samråd er Skive Kommunes tætte samarbejdspartner i koordineringen af Skiveegnens Kulturuge, og har en finger med i spillet på cirka 100 af kulturugens arrangementer og aktiviteter.

- Så jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en skøn uge. Jeg vil opfordre alle til at tage venner og familie med på opdagelse i egnens kulturliv. Der er helt sikkert gode oplevelser og overraskelser at få, slutter Kent Sørensen.

Kulturugens samlede program kan ses på skiveportalen.dk, eller findes i hæfteformat på Skive Bibliotek, Skive Musikskole og flere andre steder på Skiveegnen. Du kan også holde øje med din lokale avis, hvor programmet indrykkes umiddelbart før kulturugen.

Skiveegnens Kulturuge er skabt og koordineret af Kultur og Fritid ved Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive.

Kilde: Skive Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.