Jørgen Bang ser frem til endnu et år i bilens tegn

Jørgen Bang vil fortsætte 2023 med at yde god og ærlig service - præcis som han plejer (Foto: Privat)
Profilbillede

Trods inflation og travle tider står Jørgen Bang, mekaniker og indehaver af Jørgen Bang Biler, fast på at tage sig tiden til at yde god og ærlig service til sine kunder.

Hos den garvede bilforhandler, Jørgen Bang, skal kunderne ikke gå forgæves. Han foretrækker at møde sine kunder fysisk og udveksle et håndtryk, inden snakken falder på bilkøb. Mødet med kunden skaber, ifølge Jørgen Bang, en afgørende tillid og tryghed mellem køber og sælger.

Jørgen Bang startede oprindeligt i bilbranchen som værkfører hos GR Biler i Skive, men blev selvstændig i 2004 med en medindehaver, for så at stå som hovedvirksomhedsejer i 2010.

Nu skriver kalenderen 2023, og Jørgen Bang ser frem til at tage hul på endnu et år i bilens tegn – og han tager da også sine erfaringer om god kundeservice med ind det nye år.

”Jeg vil videreføre mit koncept fra sidste år; yde en god og ærlig service,” understreger Jørgen Bang.

Travle tider
Det er ikke gået nogens ører forbi, at priserne det seneste år er skudt i vejret som aldrig før. Flere danskere har frygtet deres økonomiske situation – men trods inflationens jerngreb, forsøger Jørgen Bang at vende situationen til noget positivt:

”Jeg har haft en travl periode efter nytår, og jeg håber, at det fortsætter trods inflation og ting der sker ude i den store verden,” siger Jørgen Bang.


Jørgen Bang Biler tilbyder reparation af alle bilmærker (Foto: Jørgen Bang Biler)

Selvom bilforhandleren har meget om ørerne, sørger han altid for at holde sig opdateret og have fingeren på pulsen i forhold til det danske bilmarked.

For Jørgen Bang er en grundig viden og et ærligt udgangspunkt, det primære, når det drejer sig om bilkøb og salg:

"Det er vores redelighed og integritet, der står som adelsmærket, og skaffer os god efterspørgsel,” forklarer Jørgen Bang.

Udvalget af services hos Jørgen Bang Biler er bredt og spænder lige fra polering, eftersyn og reparation til større og mindre lakskader foruden rustbeskyttelse og montering af autoglas og motorstyring.

”Den store fordel ved vores autoværksted er, at du, hvis alle serviceeftersyn er overholdt på en ny bil, kan vedligeholde fabriksgarantien inden for garantiperioden," fortæller Jørgen Bang og tilføjer:

"Vi dokumenterer både med stempel og faktura efter udskiftningen af originale reservedele. Og på den måde passer du godt på din bil og bibeholder bedst muligt købsprisen.”

Du kan finde Jørgen Bang Biler i Skive på adressen Resenvej 56B. Du kan finde mere om Jørgen Bang Biler på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Jørgen Bang Biler