Bring smagsløgene i julestemning: Restaurant Ballasts inviterer til lækker tre-retters menu i december

Foto: Restaurant Ballasts Facebookside.
Profilbillede
dato

https://voresbyskive.dk/a/preview?id=feb10b38-5395-41fd-96a4-50974e31cb48https://voresbyskive.dk/a/preview?id=feb10b38-5395-41fd-96a4-50974e31cb48December måned er over os, og Restaurant Ballast inviterer på en uimodståelig, velsmagende og julemenu, som kan nydes af alle gæster her i december måned.

FORRET: Koldrøget laks med peberrodsfløde, dildolie, hybenrose, syltede grønne jordbær, purløg, sennepsurter samt friséesalat

HOVEDRET: Confiteret andelår med kartoffelkompot, ristede kålskud, tyttebær, julesauce samt hasselnødder

DESSERT: Klassisk risalamande med brændte mandler samt kirsebærsauce

Hele denne festlige tre-retters julemenu kan nydes til en pris af kun 389 kr. pr. person, hvilket gør det til en overkommelig og lækker måde at fejre julen på.

Book dit bord nu
Restaurant Ballast ser frem til at byde gæsterne velkommen og står klar til at servere denne julemåltidsoplevelse. For at sikre sig en plads anbefales det at booke bord i god tid. Besøgende kan nemt reservere deres plads via Restaurant Ballasts hjemmeside: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/3466/2

Det er vigtigt at bemærke, at årets sidste åbningsdag er søndag den 17. december fra kl. 11.30 til 15.00. Så lad også ganen vide, at det er jul.


Foto: Den 3-retters menu // Restaurant Ballast