Bourgogne på menuen når Pedersborg Vin og OTTO går sammen

Til Winemakers Dinner på OTTO Skive serveres der, til menuen, flotte vine fra Bourgogne.
Profilbillede
dato

Chablis, Meursault, Savigny-les-Beaune og Gevrey Chambertin - fra det franske vinhus, Joseph Drouhin. Det er vine af høj kvalitet og fra populære kommuner i Bourgogne, der serveres til Winemakers Dinner i næste uge. 

Winemakers Dinner, som Pedersborg Vin arrangerer i samarbejde med OTTO, Skive, finder sted onsdag, den 24. april 2024 kl. 18.

Joseph Drouhin er blandt de allerbedste vinproducenter i Bourgogne-distriktet i Frankrig. Denne aften præsenterer Jolana Novotna vinene fra Joseph Drouhin samt historien om det populære vinhus og områderne i Bourgogne. Winemakers Dinner er en enestående mulighed for at smage vine fra Bourgogne til hele menuen.

-Vin fra Bourgogne er gennem de seneste år blevet et dyrt bekendtskab på grund af stor efterspørgsel fra hele verden. Denne aften er vinene ingen undtagelse. Her har man chancen for at smage vine fra de kendte kommuner - endda til mad, der er tilpasset vinene, siger Else Christensen, Pedersborg Vin.

OTTO Skive har tilrettelagt en tre-retters menu, og der er mulighed for at bestille overnatning på flere hoteller i Skive i forbindelse med arrangementet. Der bør bemærkes, at vinene kommenteres på engelsk. Billetter til Winemakers Dinner bestilles hos OTTO Skive eller Pedersborg Vin.

Kilde: Pedersborg Vin