U19-drengene leverer en strålende kamp i sejren mod Randers Freja

U19: Randers Freja - Skive IK (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I tirsdagens kamp på Randers Stadion, hvor Randers Freja tog imod Skive IK, var det udeholdet, der trak det længste strå og vandt med 2-1.

Randers Freja startede dog bedst og skabte flere halve chancer, inden de scorede på et træls mål i det 12. minut ved Viktor Bories. Efter scoringen vågnede Skive op og var klart bedst den sidste time af kampen.

Kasper Friis udlignede til 1-1 efter en bolderobring på midten, hvor Diaa satte et par mand inden de begik straffespark, som Kasper omsatte sikkert.

Skives sejrsmål var en ren perle, hvor Keld Victor satte sig igennem i bagkæden og spillede Kasper fri med en sukker aflevering, som Kasper lagde til rette for Mikkel Rahn på midten, der scorede et gennemgående flot mål.

Skives træner, Klaus Løndal, var glad og stolt af holdets præstation den sidste time, hvor de stod stærkt defensivt og samtidigt satte flere rigtig fine angreb sammen.

“Vi er glade og stolte af den sidste time, hvor vi står stærkt defensivt, og samtidigt sætter flere rigtig fine angreb sammen. I den periode har Randers rigtigt svært ved at finde løsninger, da vores pres tvinger dem til at sparke til duel, og her må vi rose vores bagkæde for at sætte sig igennem.”

Han fremhævede Keld Victor Saugstrup som MOTM, da han kom ind midt i første halvleg og ikke satte en fod forkert i kampen.

“Jeg synes virkeligt, at vi leverer en flot holdpræstation den sidste time i dag, hvorfor alle fortjener ros. Bagkæden står stærkt og midtbanen sætter mange gode ting sammen, men MOTM i dag er uden tvivl Keld Viktor Saugstrup.”

“Keld kommer ind midt i første halvleg, hvor Andreas Kirketerp desværre må udgå med en skade, hvorfor Keld kommer ind på en lidt uvant plads på højre back, men han sætter ikke en fod forkert i kampen. Han vinder sine dueller, og er med til at skabe flere chancer fra højre siden kampen igennem.”

På fredag den 26. maj skal Skive IK møde AaB. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Egeris Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 1-2 til Skive IK
Række: U19 Drenge Liga 1

Kilde: Assistenttræner Klaus Løndal, Skive IK - U19 Drenge Liga 1