Spænding til det sidste da Skive-drengene sikrede sig en vigtig sejr i blæsevejret

Profilbillede
dato

Skive IK og FC Djursland stod over for hinanden i en spændende og målrig fodboldkamp på Egeris Idrætsanlæg. Kampen endte glædeligvis med en tæt sejr til hjemmeholdet på 4-3.

Det var udeholdet, FC Djursland, der kom bedst fra start og allerede i andet minut fik de scoret det første mål. Sebastian Rasmussen var manden bag scoringen, der gav udeholdet en tidlig føring. Men Skive IK lod sig ikke slå ud og blot to minutter senere udlignede Mikkel Lund til 1-1.

Kampen fortsatte med højt tempo, og i det 15. minut var det igen FC Djursland, der kom på tavlen. Patrick Kabongo scorede og bragte udeholdet på 2-1. Men Skive svarede hurtigt igen, og et minut senere udlignede Simon Givskov til 2-2.

De gulblusede fortsatte med at presse på, og i det 31. minut lykkedes det Benjamin Dalsgaard at score og bringe Skive IK på 3-2. Kort før pausen udbyggede Tobias Lucassen føringen til 4-2 med endnu et mål til hjemmeholdet.

Anden halvleg var lige så intens som den første, og i det 73. minut fik FC Djursland reduceret til 4-3. Sebastian Rasmussen scorede sit andet mål i kampen og gav udeholdet håb om at komme tilbage, men Skive formåede at holde føringen.

Efter kampen udtalte assistenttræner for Skive IK, Klaus Løndal, at det var en spændende, men ikke velspillet kamp.

“Den bliver nok desværre mere spændende end velspillet, dertil var banen og ikke mindst vinden en ærgerlig faktor, som gjorde det vanskeligt at spille den form for fodbold vi gerne vil - samtidigt var pointene meget vigtige, hvorfor vi valgte at spille mere direkte end vanligt, hvilket lykkes et stykke hen ad vejen.”

Løndal fremhævede også Emil Bjørn, der havde et par vigtige redninger undervejs i kampen. Han påpegede dog, at det var svære forhold, og det var svært at finde en spiller, der lykkedes 100% på bolden. Men alle bidrog til den vigtige sejr.

Assistenttræneren var tilfreds med holdets angrebsspil og mente, at begge hold havde lettere ved at angribe end at forsvare. Han var glad for at se, at den skarphed, som holdet manglede i deres seneste kamp mod AaB, var på plads i dag, og at de trods banen og vinden formåede at lave nogle fine mål.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Skive IK og FC Djursland, hvor hjemmeholdet trak det længste strå og sikrede sig en vigtig sejr.

Næste kamp for Skive IK er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Thisted FC på Lerpytter Anlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-3 til Skive IK
Række: U19 Drenge Liga 1

Kilde: Assistenttræner Klaus Løndal, Skive IK - U19 Drenge Liga 1