Skives U19-drenge holder liv i chancen for at overleve: "En meget vigtig og fortjent sejr"

Profilbillede
dato

Skive IK sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Viborg FF på Egeris Idrætsanlæg. Hjemmeholdet vandt kampen med en overbevisende 5-2 sejr.

Det var udeholdet, Viborg FF, der kom bedst fra start og bragte sig foran efter bare fem minutter. Aksel Juul var manden bag målet, der gav Viborg en tidlig føring. Men hjemmeholdet lod sig ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage. Benjamin Dalsgaard udlignede til 1-1 efter otte minutter.

Skive IK fortsatte med at presse på og fik belønning lige før pausen. Marcus Rold scorede og sendte hjemmeholdet i front med 2-1. Efter pausen fortsatte Skive IK med at dominere kampen. Rasmus Breiner øgede føringen til 3-1 blot to minutter inde i anden halvleg.

Daniel Aomor gjorde det til 4-1 for hjemmeholdet efter 64 minutter, og det så ud til, at sejren var sikret. Men Viborg FF gav ikke op og fik reduceret til 4-2 efter 68 minutter, da Andreas Thyregod scorede.

Skive IK ville dog ikke lade sejren slippe af hænde, og Mikkel Lund cementerede sejren med en scoring til 5-2 efter 72 minutter.

Assistenttræner for Skive IK, Klaus Løndal, var meget tilfreds med holdets præstation, og de tre point er faldet på et tørt sted.

“En meget vigtig og fortjent sejr, som holder liv i vores chancer for overlevelse, hvilket er det alt overskyggende lige nu.”

Løndal var også tilfreds med holdets spil i perioder, selvom de havde "kniven for struben". Han påpegede dog, at holdet mangler den sidste skarphed foran mål og skal forbedre effektiviteten i de kommende kampe for at sikre de nødvendige point.

Assistenttræneren fremhævede også Casper Brandt og Malde Serup for deres stærke præstationer:

“Jeg synes, at både Casper Brandt og Malde Serup levere meget stærke præstationer i dag, men det er uden tvivl en stærk holdindsats, som giver sejren.”

Alt i alt var det en vigtig sejr for Skive IK, der fortsætter kampen for overlevelse i ligaen.

Næste kamp for Skive IK er søndag 12. november, hvor de skal møde Aalborg KFUM på Nordjyske Bank Arena (KFUM). Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 5-2 til Skive IK
Række: U19 Drenge Liga 1

Kilde: Assistenttræner Klaus Løndal, Skive IK - U19 Drenge Liga 1