Skives Old Boys sejrer efter Dalgaard-hattrick: “Altid dejligt med en sejr”

Bajer og bold går hånd i hånd (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Skive IKs Old Boys vandt en spændende og målrig kamp mod Viborg B67 med 5-3 på hjemmebane i Egeris Idrætsanlæg.

Udeholdet kom først på tavlen i det syvende minut, men Skive IK svarede hurtigt igen med et mål fra Thomas Dalgaard i det 14. minut. Ras Johansen bragte hjemmeholdet foran i det 25. minut, men Viborg B67 udlignede igen syv minutter efter. Inden pausen scorede Thomas Dalgaard sit andet mål i kampen og bragte Skive IK foran 3-2.

I anden halvleg fortsatte Thomas Dalgaard sin målstime og fuldendte sit hattrick i kampen i det 50. minut. Viborg B67 gav dog ikke op og scorede igen i det 61. minut, men Skive IK lukkede kampen med et mål fra Ronnie Svenson i det 65. minut og vandt kampen med 5-3.

Efter kampen udtalte Skive IK's træner, Klaus Løndal, at det var dejligt med en sejr, især efter sidste uges uafgjorte resultat.

“Altid dejligt med en sejr - specielt ovenpå sidste uges uafgjorte resultat, hvor vi måske nok skulle have haft mere med hjem. men så er det rart, at få 3 point med fra dagens topopgør. Spillemæssigt var det okay banen taget i betragtning - det er svært at spille flot fodbold på en umulig bane, og baneforholdene i Egeris er ganske enkelt pinlige.”

“Set over hele kampen skaber vi klart flest chancer, så sejren er bestemt i orden.”

Han fremhævede også Thomas Dalgaard, der var skarp og scorede tre mål i kampen, men havde også rosende ord til overs for Pauli Vendelbo.

“Jeg synes, vi havde genfundet lidt af den effektivitet, som vi manglede i KVIK kampen - bedst symboliseret ved Thomas Dalgaard. Holdet arbejder fint, og Thomas Dalgaard var atter skarp - 3 fine mål, hvilket han også skyldte fra sidste uge. Pauli Vendelbo var vel med i de første 4 mål, så bestemt også en kandidat til MOTM.”

Næste kamp for Skive IK er onsdag 14. juni, hvor de skal møde Eastside Viborg på Overlund Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 5-3 til Skive IK
Række: Old Boys (M +32 B)

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - Old Boys (M +32 B)