Skive-piger henter en sikker hjemmesejr over Mors

Skive fH U15 Piger (Foto: P. Seerup)
Profilbillede

Det var tydeligt at Skive fH-pigerne var klar fra start, da de søndag mødte Mors Håndbold Piger. Her formåede de nemlig at køre en ganske fortjent sejr i hus.

Skive-pigernes stærke indsats medførte, at Skive fH vandt kampen med 24-17. Det var en præstation som træner, Peter Seerup, havde følgende at sige om:

“Vi spiller en rigtig god kamp, så jeg synes, at det er fuld fortjent, at vi vinder kampen. Pigerne var klar fra start, og der var på intet tidspunkt, at jeg var nervøs for kampens udfald.”

Hvad er du særligt tilfreds med efter kampen?

“Der er rigtig mange, som byder ind hver deres måde i kampen. Jeg synes, at Signe Pipi dækker rigtig godt op på fløjen og får brudt deres spil mange gange. Angrebsmæssigt synes jeg, at vores bagspillere får lavet nogle gode mål - enten ved gennembrud eller skud ude bagfra. Alle byder ind, og det er bare vigtigt for vores hold.”

Skive fH-spilleren, Alma Vinther, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi spiller en god kamp. Vi havde nogle enkelte udfordringer undervejs, men det fik vi løst undervejs i kampen. Vi var gode til at komme til chancer i angrebsspillet, hvor alle gik på mål og enten scorede eller skabte plads til en anden. Det skal vi fortsætte med til næste kamp.”

Træner Peter Seerup giver holdets nr. 23 ret i, at angrebsspilet var ganske godt:

“Vi spiller rigtig godt angrebsspil, hvilket resultatet også viser. Vi har snakket om at få spredt spillet ud, så vi også kun få aktiveret vores fløjspillere. Det lykkes vi super godt med, hvilket gjorde, at Mors have svært ved at dække op.”

Skive fH møder deres næste modstandere fra Morsø HK på Midtmors Sport. Der er kampstart søndag den 29. januar klokken 11:30.

Kampens resultat: 24-17 til Skive fH 
Række: U15 Piger A

Kilde: Træner Peter Seerup, Skive fH 2 - U15 Piger A