Skive Old Boys kunne med nød og næppe hive tre point i land efter sen Dalgaard-scoring

Old Boys: Alhedens IF - Skive IK (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Alhedens IF mødte Skive IK på Frederiks Stadion i onsdagens fodboldkamp. Det var en spændende kamp, der endte med en sejr til udeholdet på 2-1.

Det var udeholdet, Skive IK, der kom bedst fra start og allerede i det 17. minut scorede de første mål. Målscoreren var Pauli Vendelbo, der bragte udeholdet i front med 1-0. Hjemmeholdet, Alhedens IF, kæmpede dog hårdt og formåede at udligne i det 66. minut. Det var en flot præstation af hjemmeholdet, der fik kampen tilbage på lige fod.

Desværre for Alhedens IF fik udeholdet en hurtig reaktion og scorede igen i det 70. minut. Målscoreren var Thomas Dalgaard, der sikrede udeholdet sejren med en føring på 2-1. Det var en hård kamp, hvor begge hold kæmpede for sejren.

Efter kampen udtalte træneren for udeholdet, Klaus Løndal, at holdet skulle være glade for de tre point, da kampen blev unødvendig tæt.

“Vi skal være glade for 3 point i dag, i kamp som bliver unødvendig tæt. Vi spiller på mange måder en rigtig fin 1. halvleg, hvor vi spiller med den nødvendige tålmodighed, som halvlegen igennem giver os flere muligheder for at udbygge føringen, men desværre mangler den sidste skarphed.”

Næste kamp for Skive IK er onsdag 6. september, hvor de skal møde Bruunshåb/Tapdrup IF på Bruunshåb/Tapdrup Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-2 til Skive IK
Række: M+32 B

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B