Skive manglede skarpheden i nulløsning mod Vatanspor

(Foto: Skive IK)
Profilbillede
dato

I søndagens kamp skulle Skive IKs Jyllandsserie-herrer møde Vatanspor, men desværre endte kampen i en nulløsning og kun et enkelt point til Skive-holdet.

Skive-træner Michael Svenningsen var splittet efter kampen, da han både så gode og dårlige aspekter i kampen.

“Lidt delt tror jeg faktisk. På den ene side er jeg glad for vores første halvleg, mens vi måske er lidt for gavmilde i anden halvleg.”

Svenningsen var især bekymret over holdets manglende skarphed foran kassen, da de desværre ikke formåede at udnytte deres chancer til at score mål. På trods af dette kunne han glæde sig over holdets defensive præstation og en god præstation i buret.

For en lysende stjerne i kampen var Skive-keeper, Jacob Bernberg, der langt om længe fik holdt buret rent efter flere kampe med mål imod holdet. Hans præstation var afgørende for at sikre Skive-holdet et point i kampen.

“Jamen igen er det vores afslutninger på de kæmpe chancer, vi laver, der skal forbedres. Vores målmand, Jacob Bernberg, holder dog nullet, hvilket er noget tid siden - så ekstra plusser til ham i dag,” slutter Michael Svenningsen.

Skive IK spiller igen onsdag den 5. april, hvor de møder Holstebro B på Idrætscenter Vest med kickoff klokken 18:30.

Kampens resultat: 0-0
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Michael Svenningsen, Skive IK - Herrer Jyllandsserien 2