Skive IK U16 piger sejrer snævert over Snejbjerg SG&I

Profilbillede
dato

Mandag aften blev et lettere intenst opgør med et reddet straffespark og en snæver sejr til Skive IK’s U16 piger over Snejbjerg SG&I.

Der var fart på fra start, da Skive IK’s U16 piger tog imod Snejbjerg SG&I mandag aften kl. 18:30 hjemme på Egeris Idrætsanlæg.

Inden kampen skulle pigerne sikre sig en sejr for at komme alene i front i pulje 833 med maksimumpoint efter tre spillede kampe.

Allerede efter 16 minutter skulle pigerne fra Skive vise, at de kunne leve op til favoritværdigheden. Da Freja Jensen puttede bolden i mål til 1-0.

Vi skulle dog helt ind i anden halvleg for at finde næste målscoring, da Freja Jensen igen var på færde. I det 61’ minut satte hun bolden i netmaskerne til 2-0, men desværre holdt føringen ikke længe, da Snejbjerg SG&I udlignede til, hvad der endte med at være kampens slutresultat, 2-1.

Cheftræner for Skive IK Jes Drachmann var overordnet tilfreds med kampens forløb, men manglede lige det sidste.

”Godkendt kamp i dag. Vi spiller fint, men har stadig meget at arbejde med i vores nye spilsystem. Vi spiller dog klart bedst i første halvleg og skulle nok have scoret et enkelt mål mere. I anden halvleg kommer Snejbjerg desværre bedre med. Da vi falder lidt i niveau. Men alt i alt godkendt,” udtaler Jes Drachmann.

Det var en også lettet Jes Drachmann, der må trække på smilebåndet over holdets målmand Frederikke Bundgaard Hansen, da hun i kampens hede reddede et straffespark og formåede at holde på de tre point.

Skive IK’s U16 piger ligger 1’er med maks point efter 3 kampe og blot 1 indkasseret mål.