Skive IK sejrer sikkert på udebane over AAB

Profilbillede
dato

Skive IK's jyllandsseriehold skulle lørdag middag forsøge at snuppe point hjem fra Aalborg, da de besøgte AaB. Missionen lykkes, og de gule skibonitter vendte snuden hjem efter 90 minutter med tre point i kufferten.

Lørdag klokken 12 havde Skive IK's JS-hold taget turen til nordens paris, hvor de skulle forsøge at nappe point med hjem i baggagen.

AaB's anlæg bød på et regulært bundopgør, da begge blot havde 1 point på kontoen inden kampen. Derfor var der meget på spil, da en sejr kunne betyde en større chance for at spille om overlevelse i puljen på længere sigt.

Det hele startede ganske glimrende for de tilrejsende skibonitter, da de kommer foran 0-1 efter 23 minutter ved Noah Eriksen på oplæg af Jesper Søgaard. Blot fem minutter sende var de gule fra Skive på færde igen.  Kacper Sciborowski afslutter et fremragende opspil hele nede fra forsvaret af og bringer udeholdet yderligere foran med  0-2. Desværre for kampens forløb skulle vi derfra vente tre kvarter på næste scoring.

Heldigvis for udebaneholdet var det igen dem, der havde mål i støvlerne. Søren Eg fra Skive IK' kunne brage bolden i nettet til 0-3 med et flot langskudsmål. Så kunne Aab's reducering til 1-3 være ligemeget, for der kom ikke flere mål i kampen - til stor tilfredshed for Skive IK's cheftræner Michael Svenningsen.

"Fighten og indstillingen var super i dag, Vores indstilling og vilje til at ville det mere end modstanderne virkede super godt. Forhåbentlig er midterholdene ikke lige så langt væk som før, så det giver da en tro på tingene," udtaler cheftræner Michael Svenningsen til Vores Skive.

Alt var dog ikke fryd og gammen. Mange forspildte muligheder frustrede også Michael Svenningsen, der vil sætte fokus på især én ting til træning.

"Afslutninger, afslutninger og atter afslutninger. Selvfølgelig er man tilfreds med at vinde, men når det er sagt, brænder vi jo monster mange chancer. Vi burde jo føre 3-0 efter de første 12 minutter, da vi har 3 gigantiske muligheder, som vi desværre brænder," fortæller Skive IK JS' cheftræner Michael Svenningsen

Kilde: Michael Svenningsen cheftræner