Skive IK fortsat uden sejr i 2.division

Profilbillede
dato

Der er krisetegn at spore hos nyligt nedrykkede Skive IK. Inden lørdagens opgør mod Hillerød Fodbold havde klubben blot ét point, og desværre for skibonitterne så pointkontoen ligeledes ud efter 90 minutters spil, da de måtte rejse hjem fra Hillerød med et 3-1 nederlag.

Det er hård kost at være nedrykker i årets udgave af landets tredjebedste fodboldrække. Kolding IF har endnu ikke scoret og har 0 point på kontoen, mens Skive IK trods alt har tilranet sig et enkelt point – efter 4 spillerunder.

Lørdagens opgør ude mod Hillerød Fodbold skulle være vendepunktet på det, der tegner sig til en mindre spillemæssig krise hos skibonitterne.

Desværre var Hillerød bare bedre til at eksekvere på de chancer, de fik. Kort før pausen bragte Asger Højmark-Jensen hjemmeholdet foran 1-0, og Skive måtte gå slukøret i omklædningsrummet til pauseføringen 1-0. Kort efter anden halvlegsstart foretog hjemmeholdet to udskiftninger, hvoraf den ene viste sig at være kampafgørende. Magnus Frank Nathansen erstattede Dino Krajasevic og kort tid efter satte han foden på en 2-0 scoring til Hjemmeholdet.

Først i kampens overtid reducerede Skive IK til 2-1 med en scoring af Oliver Børsting, som desværre for udebaneholdets tilrejsende fans ikke fik lov til at stå længe, før Asger Højmark Jensen scorede sit andet mål i kampen til 3-1, da han udnyttede en fejl af Skive.

Skives Cheftræner Christian Flindt er forholdsvis tilfreds med spillernes indsats, men savner skarphed.

”Gutterne gør alt, der skal til. De ofrer alt, hvad de har i samtlige dueller, samtlige situationer. Vi spiller god fodbold og kommer frem til en del chancer, og er egentlig også bedre på dagen end Hillerød. Men desværre scorer vi bare ikke på vores chancer," fortæller Skive IK's cheftræner, Christian Flindt, i et interview til klubbens Instagramprofil.

Inden sæsonstart var det nok de færreste, der ville smide penge på, at begge nedrykkere fra 1.division lå henholdsvis sidst og andensidst efter fire spillerunder i 2.division. Men det er desværre realiteten.

Kilde: Skive IK's Instagram