Skive fH's U15-piger vinder vigtig topkamp med energisk holdpræstation

Skive fH U15 Piger A (Foto: Privat)
Profilbillede

Skive fH's U15-piger vandt en vigtig topkamp i A-rækken mod puljens nummer to fra HRH/Oddense med en score på 19-12. Holdets træner, Lea Krabbe, fortæller, at der var lidt nerver inden kampen, men at de fik godt styr på det i kampen.

Det var en kamp med stor betydning for Skive fH's U15-piger, da det var en topkamp mod puljens nummer to fra HRH/Oddense. Holdet var klar til udfordringen, men der var også en smule nervøsitet i truppen før kampen. Lea Krabbe var dog hurtig til at berolige pigerne og få dem fokuseret på kampen.

“Det var en rigtig god kamp, og det er altid dejligt med en sejr. Der var måske lidt smånerver på, da det var nummer 1 mod nummer 2 i puljen, så der var en del på spil ift. at vinde puljen. Jeg synes, at vi får godt styr på nerverne, og levner ikke Oddense de store chancer. Så jeg er rigtig glad og tilfreds med mine piger.”

Krabbe var også fuld af ros til holdets spillere, og hun var overordnet tilfreds med holdpræstationen. Hun fremhævede pigernes energi og gejst som afgørende faktorer i sejren.

“Jeg synes, at der er en palette af spillere, som spiller godt i dag. Det er lige fra Emma Nordli i målet, til Caroline Vindum på stregen, til Smilla Hvas på fløjen og til Hanne Pedersen, som styrer angrebet med hård hånd. Og det er bare super lækkert som træner, når alle byder ind og giver den gas. Men generelt fortjener hele holdet kæmpe ros for deres indsats i dag.”

Holdet spillede en solid kamp med en stærk holdpræstation. Flere spillere trådte i karakter, og det var tydeligt, at der var en god energi og gejst på holdet. Krabbe var også fuld af ros til holdets forsvar, der var med til at sikre sejren. Hun fremhæver også pigernes energi og gejst som afgørende faktorer i sejren.

“Vores energi og gejst var super god. Det giver bare 10% ekstra, når man udviser det god energi, glæde og gejst. Vi får dækket fremragende op, og det viser resultatet også, at Oddense ikke fik lavet så mange mål. Vi var aggressive, fik tacklet og havde redninger, så det er jo den perfekte opskrift på et godt forsvar.”

Skive fH-spilleren, Emma Nordli, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi kommer en rigtig god gejst til kampen, og vores vilje til at ville vinde kampen var rigtig stor. For mig som målmand, så synes jeg, at forsvaret dækkede rigtig godt op - både i 6-0 og 5-1. Det gjorde i hvert fald, at jeg fik rigtig gode arbejdsbetingelser.”

“Vi spiller os til mange gode chancer, og hvor vi desværre brænder lidt for meget, men sådan er håndbold en gang i mellem”, siger Emma med et smil på læben.

Skive fH 2 møder deres næste modstandere fra Mors Håndbold Piger 2 på Sparekassen Thy Arena | Mors. Der er kampstart søndag den 19. marts klokken 16:00.

Kampens resultat: 19-12 til Skive fH 2
Række: U15 Piger A

Kilde: Træner Lea Krabbe, Skive fH 2 - U15 Piger A
False {
}