Skive fH-træner: "Kristoffer Kvistgaard var som et 'bæst'"

Skive fH - Nøvling IF (Foto: Steffen Carstens)
Profilbillede
dato

Da Skive fH 2 mødte Nøvling IF i tirsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at Skive fH 2-mandskabet vandt kampen med 34-29.

En præstation som træner, Steffen Carstens, havde følgende at sige om:

Det var en sindssyg fed og seværdig håndboldkamp mellem to hold, der stod godt til hinanden, og spillede noget flot angrebshåndbold. Der var også god stemning i hallen med trommer og folk på lægterne.

Så det var en sjov aften og endnu bedre, når vi nu vandt for 4. kamp i træk og for alvor har lagt afstand til de fire nederste hold og spillet os op på en 6. plads i rækken.

Det blev en skøn håndboldkamp for Skive fH, og Steffen Carstens uddyber, hvordan holdet er tæt på sæsonmål:

Kampen var naturligvis vigtig i forhold til det regnskab, hvor vi inden kampen lå side om side med Nøvling på 14 point. Intet er dog afgjort endnu. Det er klart, at denne her sejr bringer os meget tæt på sæsonmålet, der hedder overlevelse i 2. division.

Kan vi også undgå at komme i kvalspil, må man sige, at vi i den grad har en sæson, der er mere end godkendt. Men vi mangler lige et par point mere, før vi kan vinke den helt af. Vi har fire kampe at spille endnu og med den spilleglæde, der er på holdet, jagter vi point, og tror på os selv,  hver gang vi går på banen.

Massere af mål - massere af strålende håndbold
Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Kristoffer Kvistgaard, som nærmest iskold, lavede et indhop og var som et 'bæst' de sidste 12-13 minutter, hvor han delte tacklinger ud til højre og venstre. Oliver Juhl stod igen skarpt i billedet med 12 mål på kun 15 forsøg, og igen i aften havde modstanderne svært ved at følge hans hurtighed og rappe fødder i duelspillet.

Men stor ros til hele holdet, som bare fortsætter de positive og fine takter. De spiller strålende og fejende flot håndbold. Vi har virkelig løftet os på rigtig mange parametrer de seneste 5-6 uger.

Carstens uddyber i denne forbindelse:

Vores angrebsspil var af høj klasse i dag. Vi scorede for nu 4. kamp i træk +30 mål, og havde vi været en anelse skarpere, havde vi rundet de 40 mål. Men vi brændte alene i første halvleg 7-8 store og oplagte chancer og mindst 4-5 stykker i anden halvleg.

Det var nok det eneste, vi angrebsmæssigt kunne være en smule utilfredse med.

Det iskolde 'bæst' sikrede defensiven og scorede på kontra
Steffen Carstens lavede de taktiske ændringer, der skulle sikre sejren for Skive fH, træneren udtalte således:

Heldigvis rakte det alligevel til sejren, som var mere tæt, end cifrene antyder. Vi blev for ofte ved med at skyde deres keeper forkert på åbne chancer.

13 minutter før tid var Nøvling foran 27-26 i kamp, der bølgede frem og tilbage. Men ved stillingen 28-28 skiftede jeg Kristoffer Kvistgaard ind, som havde siddet på bænken indtil da.

Jeg skal da lige love for, at han kom ind og for fik alvor styr på det defensive, og Nøvling scorede således kun én enkelt pind resten af kampen. Kristoffer scorede tilmed en enkelt gang på et kontraløb, og blev efter kampen også kåret til Man of the Match af spillerne.

Kristoffer Kvistgaard blev helten for Skive fH, og Steffen Carstens uddyber:

Så vi fik sat trumf på de sidste 10-12 minutter, hvor det virkede til, at vi havde pumpet Nøvling for luft og energi med et rasende tempo og massere af kontraløb gennem hele kampen. Det så ud til, at vi var lige en anelse i bedre form, end de var.

Skive fH 2 møder deres næste modstandere fra Hjallerup IF på Hjallerup Idrætscenter.
Der er kampstart lørdag den 19. marts klokken 14:30.

Kampens resultat: 34-29 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer