Skive fH tog skarp revanche over Stoholm

Skive fH 2. Division Herrer (Foto: Privat)
Profilbillede

Skive fHs 2. divisionsherrer mødte tirsdag aften Stoholm IF, som de i deres seneste opgør tabte stort imod. Men tirsdag var der kommet helt andre boller på suppen.

Topholdet fra Stoholm IF havde nok håbet at de skulle en tur til KCS og hente ligeså nem sejr, som senest de mødtes, men Skive-mandskabet ville det anderledes og vandt kampen med 30-25. Det var en præstation som træner, Ralph Uhre, havde følgende at sige om:

“Jeg er virkelig stolt af drengenes præstation. Sidst vi mødte Stoholm blev det til et nederlag på 15 mål, så vi havde noget vi gerne vil revanchere, men vi vidste også godt at det vil blive svært for Stoholm er et godt hold.”

“Vi stillede selv med et ret godt hold, så mavefornemmelsen var god, og derudover synes vi at Stoholm ikke rigtig har fundet det gode spil, som de havde før julepausen. Så det var et godt tidspunkt at møde dem på. Det skal dog ikke tage noget fra drengenes indsats - for de leverede en toppræstation.”

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

“Det var en kæmpe holdpræstation. Defensivt må jeg simpelthen rose vores to 3'ere, Phillip Lyngby og Victor Lind. Med Phillip får vi bare en tryghed i forsvaret, som også gør at vores målmand, Benjamin Boye, fik rigtig gode arbejdsbetingelser til at kunne stå en god kamp.”

Hvad var det der gjorde, at I endte med at trække jer sejrrigt ud af kampen?

“Vi vandt på en rigtig god defensiv, som gjorde at vores målmand fik rigtig gode arbejdsbetingelser. Vi holdt os til gameplanen og den taktik, vi havde stillet op for kampen. Vi ville bringe noget fysik og fart ind i kampen, og det lykkedes ret godt.”

“Vi kom hurtigt foran 4-0 med flere gode forsvarsaktioner, som resulterede i  at vi kunne lave kontramål. Angrebsmæssigt synes jeg også vi var bedre end Stoholm i dag. Vi formåede at spille med god bredde, og vi fandt hele tiden løsninger overfor Stoholms lidt tunge forsvar.”

Skive fH møder deres næste modstandere fra Nordthy IF i Nordthyhallen. Der er kampstart lørdag den 25. februar klokken 15:00.

Kampens resultat: 30-25 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Ralph Uhre, Skive fH 2 - 2. Division Herrer
False {
}