Skive fH sejrer vitalt og er meget tæt på redning

25-30 til Skive fH med under 3 minutter tilbage af kampen (Foto: Steffen Carstens)
Profilbillede

Skive fH 2 skulle forsøge at stjæle to ufatteligt vigtige point fra Hammel GF, da slaget skulle stå i Hammel Idrætscenter.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 27-32 til stor glæde for træner, Steffen Carstens.

“Det var en yderst vital sejr! Det bragte os meget tæt på redning, og undgå alt nedrykningsspil. Men det er dog ikke matematisk sikkert endnu, men meget skal gå galt selvom vi skulle tabe de sidste to kampe. Vi startede kampen som lyn og torden og kom foran 6-1 efter de første 7 minutter. Vi var i den grad klar fra start og fik tacklet af på Hammels gode skytter."

"I starten kampen gav det gode betingelser for Sebastian Thøgersen i målet. Han sluttede kampen med 16 redninger, og redningsprocent på 38%. Vi vidste, at hvis vi skulle slå Hammel gjaldt det om at stå højt når deres skytter modtog bolden. For sidst vi mødte dem stod vi lavt, og de bombede os nærmest tilbage til stenalderen og slog os kæmpestort. Så det var en kærkommen revanche vi fik i dag."

"Vi spillede bare en bundsolid kamp, og vores forsvar stod godt i specielt første halvleg, som vi vandt med 16-11. Vi fik lavet 15 spilstop alene i første halvleg, og det forstyrrede hele tiden spilrytmen for Hammel, som havde det svært overfor vores dynamik og fysik. Og var det ikke fordi, at Hammel scorede 3 heldige mål efter returbolde som de fik fat, havde vi punkteret kampen allerede i første halvleg."

"Hammel var et par gange oppe på minus 2 i første halvleg, og i anden halvleg var de aldrig tættere på end 3 og vi førte med 6-7 mål, da der manglede 10 minutter. Så sejren var aldrig i fare, og vi var aldrig bagud i kampen.”

Den defensive base står stærkt
Den tilfredse træner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

“Jeg synes, at den base vi efterhånden har oparbejdet defensivt igen i dag stod stærkt i billedet. Det kastede også 10 kontramål vores vej. Samtidig spillede vi for det meste med stor tålmodighed, og smed lige et par ekstra afleveringer eller tre på vores åbninger. Det gav os bare nogle bedre og større muligheder for både duel-spil og skud."

"Vi mødte op til kampen med den helt rigtige tænding, og var godt forberedte på hvad Hammel kunne bringe ind i kampen. Så i bund og grund en bundsolid indsats, hvor alle bød ind med lige præcis det de skulle, for at vi kunne vinde kampen.”

En overordnet positiv dag for Skive fH 2, hvor træner Steffen Carstens især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

“Benjamin Jeppesen var med 6 mål på 7 forsøg stærk i angrebet. Han var, sammen Mathies Lind, også stærkt medvirkende til at Hammel havde mere end svært ved at komme til muligheder i første halvleg. Og så krydrede Mathies samtidig det gode forsvarsarbejde med at blive topscorer, med 7 kasser. De to stod nok for de stærkeste individuelle præstationer i dag."

"Men generelt var det en flot kollektiv indsats, hvor ingen faldt igennem og hvor alle holdt et højt niveau. Alle var lige der hvor de skulle være. Det er lige meget hvem jeg sætter på banen og hvornår, så går alle spillere bare ind og levere. Så det er en fornøjelse.”

På lørdag den 2. april møder Skive fH 2 Aalestrup IF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 27-32 til Skive fH 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens, Skive fH 2 - 2. Division Herrer