Skive fH-pigerne rejser sig og vinder over Frederikshavn FI med en stærk holdpræstation

Skive fH - U15 Piger 1. Division B (Foto: Privat)
Profilbillede

Skive fH-pigerne kom tilbage på sejrskurs, da de søndag vandt over Frederikshavn FI med 24-18 i Kulturcenter Skive.

Holdets træner, Steffen Lindorff, var glad for sejren og for den måde, holdet spillede på. Efter sidste weekends nederlag rejste holdet sig og spillede med stor energi, godt forsvarsspil og god kommunikation, hvilket var nøglen til sejren.

“Jeg er både utrolig glad og lettet på samme tid. Efter vores kamp i Vorup sidste weekend, hvor vi som hold har en kollektiv off-day, så var det en mental vigtig kamp for os, og vi spiller næsten til perfektion. Jeg er så glad for det udtryk, som spillerne kommer med.”

“De viser virkelig, at når vi står sammen, så skal der meget til at slå os. Vi kommer med god energi og spiller virkelig som et hold, og det er jeg utrolig glad for.”

Holdpræstationen var en sand fornøjelse for træneren, der havde roser til overs for hele holdet. Steffen er især tilfreds med holdets forsvarsspil, der har været en vigtig del af holdets succes i denne sæson. Forsvaret holdt Frederikshavn FI nede på 18 mål og var med til at skabe en solid platform for holdets angrebsspil.

“Vores forsvarsspil var fuldstændig eminent. Frederikshavn havde store problemer med at lave mål, og det er helt klart vores fortjeneste. Der var god kommunikation hele vejen rundt, og vi hjalp hinanden hele tiden. Samtidig var vores returløb et fokuspunkt for os, da vi vidste, at Frederikshavn gerne ville trykke på kontrafasen, og der var villige til at investere mange kræfter, og det gav pote.”

Holdets kommunikation var også en afgørende faktor for sejren. Pigerne var godt organiseret og arbejdede godt sammen på banen. Dette er en vigtig ingrediens i ethvert succesfuldt hold, og det var tydeligt, at holdet var på samme side og arbejdede mod det samme mål.

“Den her kamp og præstation var bygget på en holdindsats, så der er det svært at pege nogen ud, fordi alle kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne, og derfor fortjener alle et kæmpe skulderklap”, lyder det fra Steffen Lindorff.

Skive fH-spilleren, Eva Pehrson, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi får spillet os til rigtig fine chancer i angrebet, hvor vi en gang i mellem brænder på deres målmand, som virkelig er dygtig. Vi får samtidig investeret i returløbet, hvilket vi havde store problemer med i sidste kamp mod Vorup. Udover det hænger vores forsvars spil godt sammen, og vores målmand, Maja, tager mange gode bolde.”

Alt i alt var det en god dag for Skive fH-pigerne, der viste, at de har hvad der skal til for at vinde kampe. Træner Steffen Lindorff var tilfreds med holdets præstation og ser frem til at bygge videre på succesen i de kommende kampe.

På torsdag den 16. marts skal Skive fH møde Aars HK. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 24-18 til Skive fH
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U15 Piger 1. Division B
False {
}