Skive-drengene havde fortjent mere men måtte gå tomhændet hjem

Profilbillede
dato

I mandagens fodboldkamp mellem Skive IK og Aalborg KFUM endte det med en sejr til KFUM på 2-1.

Udeholdet kom godt fra start og scorede allerede i det ottende minut, hvilket gav dem en tidlig føring. De fortsatte deres dominans og udbyggede føringen til 2-0 i det 22. minut. Hjemmeholdet kæmpede dog bravt og formåede at reducere til 2-1 i det 37. minut, hvor Mikkel Lund scorede for Skive IK.

Assistenttræner for hjemmeholdet, Klaus Løndal, var meget ærgerlig over resultatet.

“Den er sgu lidt hård, vi havde fortjent minimum 1 point ovenpå en rigtig flot indsats. Men vi bliver straffet hårdt på de små fejl vi laver - og så mangler vi selv de sidste skarphed og held i de afgørende situationen. Vi får annulleret 2 mål for henholdvis frispark og off side, hvor begge situationer kan diskuteres.”

“Så mega ærgerligt, men rigtig mange ting, som vi kan tage med videre,” lyder det fra Løndal.

Løndal fremhævede dog også flere spillere for deres flotte præstationer. Keld Viktor og Lau Johannesen satte sig flot igennem i defensiven, og holdets venstre side startede mange flotte angreb.

Han var tilfreds med holdets indsats, bortset fra de første 20 minutter, hvor de var lidt pressede. Herefter leverede de en flot indsats, hvor de både forsvarede godt og skabte gode omstillinger efter hinanden.

Inden næste kamp mente Løndal, at holdet skulle forbedre deres indgreb i de første 20 minutter. Han mente, at de blev for passive og blev straffet hårdt af det gode modstanderhold. Dog var han optimistisk og mente, at hvis de lagde forsigtigheden fra sig, kunne de vende kampen til deres fordel.

Næste kamp for Skive IK er fredag 22. september, hvor de skal møde Randers Freja på Randers Stadion, kunstgræs. Der er kampstart kl. 19:30.

Kampens resultat: 1-2 til Aalborg KFUM
Række: U19 Drenge Liga 1

Kilde: Assistenttræner Klaus Løndal, Skive IK - U19 Drenge Liga 1