Skive-drengene fortjente mere i bittert nederlag til topholdet

Skive IK - U19 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Skive IK's U19-drenge oplevede en skuffende dag, da de fredag stod over for FS Holstebro og tabte med 1-4. Selvom holdet sidder tilbage med en ærgerlig følelse af, at de kunne have fået noget med fra kampen, må de erkende, at der manglede en smule kynisme, dygtighed og held.

Kampen startede med en kanonstart for Skive, hvor de havde en stor mulighed for at komme foran efter blot 1 minut, da Diaa stod alene med keeperen. Desværre ville bolden ikke ind.

Efter 17 minutter blev holdet tvunget til en dobbelt udskiftning, hvilket medførte nogle ændringer og muligvis skabte en smule uro. Desværre begik de en dum opspilsfejl, som førte til Holstebros første mål - en scoring, der ikke var fortjent.

I stedet for at fortsætte med ro og fokus blev holdet en smule frustreret, og Holstebro udnyttede det manglende fokus til at score til 0-2.

I pausen fandt Skive troen igen, og allerede et minut inde i anden halvleg satte Daniel Aomor tempo, hvorefter Kasper Friis scorede og bragte holdet tilbage i kampen.

I de efterfølgende minutter lignede det mere en udligning på 2-2 end en føring til Holstebro på 1-3, men desværre blev det sidstnævnte tilfældet. En situation, hvor en Holstebro-spiller hopper ind i Skive-målmanden Emil Bjørn efter et indlæg, blev overset af dommeren, og Holstebro udnyttede riposten til at score.

“Det bliver 1-3 efter en situation, som i 99 ud af 100 giver frispark til vores målmand Emil Bjørn, da en Holstebro spiller hopper ind i ham efter et indlæg, men dommerens fløjte forblev tavs, og Holstebro kunne score på riposten,” lyder det fra træner Klaus Løndal.

De efterfølgende minutter skulle holdet igen finde sig selv, hvilket de formåede flot. Med ti minutter tilbage fik Keld Victor en stor chance, efter flot forarbejde af Daniel Søgaard, men bolden ville ikke ind. I stedet slog Holstebro til med en kontramål i sidste minut og øgede føringen til 1-4.

“Måske er det derfor de er tophold i kredsen,” erkender Løndal.

Trods nederlaget var der mange fine præstationer på Skive-holdet, og alle spillere gav sig fuldt ud. Det skal også bemærkes, at holdet måtte undvære nogle nøglespillere som Lucassen, Bertel og Børsting, samt at Breiner ikke kunne deltage på grund af en tåskade.

“Jeg synes generelt, at der er mange fine præstationer, og alle sælger sig dyrt - på en dag, hvor vi må se bort fra bl.a. Lucassen, Bertel og Børsting og hvor Breiner ikke klarer opvarmning pga. en tåskade - men ros til Ørum, som blev kastet hovedkulds for løverne med en god indsats.”

Fredag den 20. maj spiller Skive IK mod Randers Freja. Kampen bliver spillet på Randers Stadion, kunstgræs med start klokken 14:00.

Kampens resultat: 1-4 til FS Holstebro
Række: U19 Drenge Liga 1