Sene scoringer dukkede Højslev IF der havde en off-day

Profilbillede
dato

St. Restrup IF vandt en tæt kamp mod Højslev Station IF med 2-1 på Frejlev Stadion. Det var en kamp, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren, men det var hjemmeholdet, der trak det længste strå i den sidste del af kampen.

Anders Holt scorede det første mål for St. Restrup IF i det 83. minut, og tre minutter senere øgede Patrick Lindberg føringen til 2-0. Udeholdet fik dog reduceret til 2-1 i det 89. minut, da Linus Beyer Christensen scorede.

Efter kampen udtalte træneren for Højslev Station IF, Michael Henriksen, at holdet ikke ramte deres normale niveau i kampen. Det offensive spil haltede, og alle spillere virkede trætte og uden energi efter den seneste periode med mange kampe. Han fremhævede dog, at alle forsøgte, men på dagen var der desværre ikke noget at komme efter.

“Svært at fremhæve en enkeltstående spiller efter sådan en præstation. Alle forsøgte, men på dagen var der desværre bare ikke noget at komme efter. Vi må op på hesten igen - det er fair nok at have en offday.”

Træneren mente, at holdet spillede alt for direkte og brugte deres energi forkert. Han påpegede også, at der var mange ting, der skulle forbedres til næste kamp, men mest af alt skulle holdet få noget energi og engagement tilbage i hver enkelt spiller, så de havde noget at give til holdet.

“Der er mange ting der skal forbedres til næste næste gang, men mest af alt skal vi få noget energi og engagement tilbage i hver enkelt spiller, så man har noget at give til holdet.”

Alt i alt var det en tæt kamp, hvor St. Restrup IF trak det længste strå og sikrede sig sejren.

På onsdag den 31. maj møder Højslev Station IF Løgstør IF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Højslev Stadion.

Kampens resultat: 2-1 til St. Restrup IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 1