Rasmussen og Dalgaard sparkede sejren i hus Skive IK's Old Boys

Profilbillede
dato

I onsdagens fodboldkamp på Bruunshåb/Tapdrup Stadion stod hjemmeholdet overfor Skive IK's Old Boys, og det var sidstnævnte, der trak det længste strå med en sejr på 0-2.

I 27. minut åbnede Simon Rasmussen ballet for Skive IK, og efter 63 minutter udbyggede Thomas Dalgaard føringen til 0-2.

Skive-træner, Klaus Løndal, var tilfreds med holdets præstation og beskrev sejren som velfortjent, selvom de ikke helt ramte samme niveau som sidste onsdag.

“En velfortjent sejr - uden vi helt rammer samme niveau som sidste onsdag, men bestemt en godkendt præstation.”

Løndal fremhævede også tilbagevendte John Skov i målet, der viste, at han stadig kan tage bolden med hænderne. Han roste holdets gode første halvleg, men påpegede, at de manglede den sidste skarphed for at lukke kampen tidligere.

“Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi vel sagtens skal score en kasse mere og dermed lukke kampen, men desværre manglende den sidste skarphed - Men fin boldomgang i store perioder. Der var ikke rigtig nogen, der skilte sig voldsomt ud - dog viser tilbagevendt John Skov i kassen, at han fortsat kan tage med hænder.”

Løndal var dog ikke tilfreds med holdets præstation i anden halvleg, hvor tingene ikke hang sammen, og det blev lidt "indianerbold", hvilket ikke er holdets styrke. Han understregede vigtigheden af at løse disse problemer inden næste kamp.

Næste kamp for Skive IK er onsdag 1. maj, hvor de skal møde Kvik/Aalestrup på Hvam Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-2 til Skive IK
Række: M+32 B 11:11 (VIBORG) - FORÅR 2024

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B 11:11 (VIBORG) - FORÅR 2024