Liane var aldrig i tvivl om, hvad hun ville være som voksen

Foto: Kliptone Frisør og Parykhus . Frisør, Liane Nielsen
Profilbillede
dato

Det er mange pigers drøm at blive frisør, nogle efterlever det, nogle gør ikke.
Liane valgte at følge sin drøm og står derfor i dag som en dygtig og engageret frisør.

Der har altid boet en lille frisør i Liane, og allerede som femårig vidste Liane, at hun gerne ville være frisør.

’’Det var bare lige det, jeg skulle, og det vidste jeg fra, at jeg var helt lille,’’ lyder det fra Liane.

Telefonen bimler og bamler, og Liane er en travl kvinde. Der er ingen tvivl om, at kunderne vil have fat i hende, da vi snakker.

I 1985 blev Liane uddannet i Spøttrup, Rødding. Med de mange års erfaring hun fik gennem årene, gik hun selvstændigt i 2000. I salonen gør hun  en dyd ud af at klippe, farve, permanente og eller noget helt fjerde, så hun altid efterlever, hvad kunderne har af ønsker til deres frisure. 

Lianes nysgerrighed inden for feltet har også betydet, at hun i sin tid besluttede sig for at specialisere sig i parykker. Hun er stadig 100 procent frisør, men med sit indgående kendskab til parykker, har hun, oveni frisørarbejdet, en nicheforretning, hvor hun imødekommer kundernes ønsker og vejleder kunderne i alt, der omhandler parykker. 

’’Jeg brænder for at gøre det godt, og give mine kunder en god oplevelse," fortæller den engagerede frisør.

For Liane spiller det rigtig godt sammen, at hun driver en almindelig frisørsalon og samtidig har sin lille niche-paryksalon, som fylder cirka 20-25 procent af virksomheden. Både frisørsalon og paryksalon har Liane været ene om at drive siden 2017.     

Liane laver proteser, der passer til folk og limer dem på. Dem kan man gå med i fire til fem uger og så skal der en ny på. Til trods for, at den dygtige frisør driver sin forretning alene, har hun nogle søde unge piger, der kan hjælpe lidt til med rengøringen. 

'’Der kommer mange mennesker i min salon, og det er derfor meget vigtigt for mig, at hygiejnen er i top’’, fortæller Liane.


Foto: Liane Nielsen //  I Kliptone-salonen tilbyder Liane også et stort udvalg af grønne, godkende hårprodukter

Stort udvalg af parykker

Liane har mange forskellige parykunder. Blandt de kunder, der får påsat toupé, lider flere af sygdommen Alopecia, også kaldet pletskaldethed, betændelse i hårsækkene eller mandligt hårtab eller skaldethed. Hertil kommer også en mindre gruppe kunder med en kræftsygdom i salonen, hvorfor Liane sætter en store ære i, at kunderne har det godt hos hende.      

’’Jeg vil gerne hjælpe kræftramte - udover det stykke arbejde, lægerne står for -  altså i den forstand, at jeg gerne vil gøre mit for at hjælpe dem med de symptomer, kemoen medfører. Skaldethed kan jeg hjælpe med, med mine parykker, tørklæder og turbaner." 

Liane bruger derfor også kun produkter, der indeholder økologiske ingredienser og ingen hormonforstyrrende stoffer. Der er mange forskellige slags produkter, så der er noget til enhver. 

Dét, at være frisør er en løbende proces. Det handler i høj grad om at være med på noderne og følge med i den nyeste mode på området, fordi det konstant ændrer sig. Liane er ofte med på løbende kurser i alt, fra klipning og farvning, til parykker og toupéer. Det seneste kursus, hun deltog i, handler om herreklip og skæg.  

Der er altså ikke nogen tvivl om, at man er i trygge hænder hos Liane.
Hun brænder for det hun laver og sørger for at en meget professionel behandling.


Foto: Liane Jensen // Kliptone flyttede ind i nye lokaler på Vestergade 16B tilbage i februar 2020 

Der er altså ikke nogen tvivl om, at man er i trygge hænder hos Liane. 

Hun brænder for det hun laver og sørger for at en meget professionel behandling.

Liane afholder til tider workshop for kræftramte – ’’Smuk uden hår’’. 

Det er en workshop, hvor hun har besøg af andre behandlere som eksempelvis massører, terapeuter, kostvejledere, foddamer, zoneterapeuter, hypnoterapeuter. Her kan kræftramte finde hjælp til makeup, tørklæder, huer og hvordan de kan pleje sig selv og deres krop.

’’Man skal have det godt med sig selv, selvom man er syg’’, fortæller den omsorgsfulde frisør.


Foto: Liane Jensen // Kliptone Frisør og Parykhus tilbyder klipning til hele familien      

Så har du brug for en klipning, farvning, permanentning, paryk eller noget helt andet, så giv endelig Liane et kald, så hun kan hjælpe dig. Du får både en professionel og personlig behandling her, for i Lianes salon, giver hun nemlig altid dét ekstra, man mangler.

Besøg hendes hjemmeside eller se hendes arbejde på Facebook og Instagram.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kliptone Frisør og Parykhus