Perfekt start for FC Salling-drengene der besejrer VRI med tenniscifre

FC Salling U13 Drenge Liga 2 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Salling åbnede sæsonen på imponerende vis, da de tog imod VRI, hjemme på Egeris Idrætsanlæg. Hjemmeholdet vandt nemlig kampen med hele 6-0 og dominerede fra start til slut.

Det var Mathias Veinholt, der åbnede scoringen for FC Salling i det 12. minut. Han blev efterfulgt af Lasse Hovgård, der scorede holdets andet mål i det 19. minut. Ivan Jensen øgede føringen til 3-0 i det 34. minut, og blot to minutter senere scorede Kristian Lund til 4-0.

Anden halvleg startede lige så godt for FC Salling, da Lasse Hovgård scorede sit andet mål i kampen i det 52. minut. Bastian Kaastrup fulgte op med holdets sjette og sidste mål i det 54. minut.

Efter kampen udtalte træner Morten Bülow sig om holdets præstation. Han var ikke overraskende tilfreds med sejren og mente, at holdet var overlegne i kampen. Han påpegede, at VRI ikke havde et eneste skud på mål, hvilket understregede FC Sallings dominans.

“Man er jo altid lidt nervøs når man skal i gang med et nyt hold, men det var der ingen grund til da vi var overlegne i dagens kamp. VRI havde ikke et skud på mål, og så syntes jeg vi skal score 4-5 mål mere - men det er selvfølgelig svært at være utilfreds når man vinder 6-0.”

Bülow roste også hele holdet for deres indsats og fremhævede, at de stod sammen som en enhed i dagens kamp. Han var tilfreds med holdets kompakthed og aggressive tilgang til duellerne, hvilket resulterede i mange chancer.

“Jeg syntes vi står fint i vores kompakthed og viser vi er aggressive i vores dueller og når vi spiller bold kommer vi frem til fine chancer. Jeg vil godt rose hele holdet da vi står sammen i dag.”

Alt i alt var det en fantastisk præstation af FC Salling, der viste deres styrke og dominans på banen. Holdet kan se tilbage på en velfortjent sejr og vil uden tvivl bruge denne kamp som motivation til at fortsætte deres gode form i fremtidige kampe.

Næste kamp for FC Salling er lørdag 19. august, hvor de skal møde Ikast FC på Ikast FC Stadion Allé. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 6-0 til FC Salling
Række: U13 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Morten Bülow, FC Salling - U13 Drenge Liga 2