Pauli og Simon viste klassen da Skive Old Boys havde mest brug for det

Profilbillede
dato

Viborg B67 og Skive IK stod over for hinanden i en målrig fodboldkamp på Sportspub Målet Arena i Viborg. Udeholdet, Skive IK, viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med en score på 3-5.

Det var Simon Rasmussen fra Skive IK, der åbnede scoringen i det 9. minut og bragte udeholdet foran med 0-1. Viborg B67 lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne i det 20. minut, hvilket bragte spænding tilbage i kampen.

Pauli Vendelbo fra Skive IK viste sit værd og scorede i det 27. minut, hvilket gav udeholdet en 1-2 føring. Simon Rasmussen fra Skive IK fortsatte sin imponerende præstation og scorede sit andet mål i kampen i det 33. minut, hvilket øgede udeholdets føring til 1-3.

Viborg B67 gav dog ikke op og formåede at reducere i det 52. minut, hvilket bragte spænding tilbage i kampen med en score på 2-3. Hjemmeholdet fortsatte deres comeback og formåede at udligne i det 55. minut, hvilket bragte stillingen til 3-3.

Desværre for Viborg B67 formåede Pauli Vendelbo fra Skive IK at score sit andet mål i kampen i det 66. minut, hvilket gav udeholdet en 3-4 føring. Skive IK cementerede deres sejr i det 70. minut, hvor Pauli Vendelbo scorede sit tredje mål i kampen og bragte stillingen til 3-5.

Efter kampen udtalte træneren for Skive IK, Klaus Løndal, sin tilfredshed med holdets præstation og de tre vigtige point, selvom kampen blev lidt spændende undervejs. Han fremhævede også Simon Rasmussen og Pauli Vendelbo for deres indsats og X-faktor, som lukkede kampen.

“Først og fremmest bliver der arbejdet hårdt, hvilket skaber forudsætninger for vores føring ved pausen. 2 halvleg bliver mere spændende grundet nogle udskiftninger hos B67 - men så slår Simon Og Pauli til og lukker kampen.”

Næste kamp for Skive IK er onsdag 27. september, hvor de skal møde Kvik/Aalestrup på Egeris Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 17:50.

Kampens resultat: 3-5 til Skive IK
Række: M+32 B

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B