Pansret Ingeniører til 3. Panseringeniørkompagni

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Brænder du for at kombinere infanterivirke med en teknisk løsning i et operativt miljø?

Er du klar til at kæmpe som en del af gruppen/delingen, den enhed der går forrest og skaber forudsætningen for, at kamptroppernes angreb kan fortsætte?


Om os


3. Panseringeniørkompagni (3 PNIGKMP) er et SRS kompagni, der består af to panseringeniørdelinger (PNIGDEL), en pansret parksektion og en kommandodeling. Den primære pansrede platform er Piranha 5 (PIR V), samt leopard 1.


Vi uddanner, træner og indsætter kampingeniører i rammen af brigaden, reaktionskampgruppen eller internationale operationer.


Vi arbejder målrettet med at skabe et socialt og fagligt stærkt sammenhold, præget af en åben kultur og en uformel omgangstone.


Vi er et godt bemandet kompagni og sigter efter at være det foretrukne valg til opgaver store som små.


Se i øvrigt vores facebookside: 3 PNIGKMP


Om stillingen


Du kommer til at indgå i en panseringeniørgruppe, deltrop eller i panserpark sektionen, hvor din funktion vil blive besluttet på baggrund af dine ønsker, evner og enhedens behov. Der er få ledige stillinger så du må meget gerne være skarp i din ansøgning.


Grupperne er grundlæggende udrustet, bevæbnet og uddannet som en infanterienhed. Dertil kommer kampingeniørspecialet, som danner forudsætning for bevægelse og fastholdelse i tæt samarbejde med infanteriet og kampvogne.


Som kampingeniør kommer du til at arbejde med blandt andet; Infanterivirke, etablering af hindringer, gennembrydning og overvindelse af hindringer, rekognoscering og sidst men ikke mindst sprængningstjeneste.Om dig


Du er feltvant, i god form og kan holde hovedet koldt i tilspidsede situationer. Du har gode enkeltkæmperfærdigheder og har lyst til fortsat at udvikle disse, for at kunne kæmpe i forreste linje. Du ser løsninger, kan føre dem ud i livet og er klar på at arbejde igennem indtil opgaven er løst – hvad end det er patruljetjeneste, hindretjeneste eller overvindelse af vandløb.
Du skal have gennemført Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse, og være erklæret egnet til international tjeneste.


AnsættelsesvilkårStillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kontakt KN Pelle Sonne 7282 8151

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Steen Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-STA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 25. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Ingeniørkasernen i Skive, en af landets største kaserner.
Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af et garnisonsstøtteelement, tre professionelle bataljoner og en reservestruktur. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU) og kursister fra alle våbenarter og værn.
Regimentet har også enheder på Pionergården på Vestamager, hvor dele af Ammunitionsrydningscenteret holder til.
Ingeniørkasernen huser også Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse, Forsyningscenter Skive under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Garnisons- og Specialværkstedet, begge under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Ingeniørkasernen byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kaserne, Sdr Boulevard 15 - 1, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183763&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850087

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet