Padelhall Skive slutter sæsonen af med sejre

Foto: Michael "Mixie" Pedersen (tv.) og Kenneth Bro (th.) // Per Jensen.
Profilbillede

I sidste uge skulle padelsæsonen for Padelhall Skive rundes af med først et opgør torsdag mod Lemvig og dernæst mod Holstebro lørdag. 
Her viste skibonitterne styrke og kunne notere sig en 5-1-sejr torsdag og en 6-0-sejr lørdag, hvilket holdleder for Padelhall Skive, Per Jensen, var utrolig begejstret over:

"Alle vores spillere er i god padel-form og byder ind med hver deres kompetencer, hvilket er super"

"Så selvom vi godt kan være lidt ærgerlige over, at vi kom lidt skidt i gang med sæsonen med to nederlag, da vi ellers ville vi have være helt oppe at kæmpe med om førstepladsen i rækken, som giver adgang til landets bedste række efter jul, så er vi glade for at slutte af med tre sejre og 15 point ud af 18 mulige, hvilket klart må siges at være godkendt", uddyber Per Jensen.

Hertil sender Per især skulderklap til to spillere, som virkelig havde stor betydning:

"Hvis vi skal fremhæve et par spillere, så må det være Michael "Mixie" Pedersen, som slutter sæsonen af med fire sikre sejre, samt Kenneth Bro, der efter længere tids fravær kommer tilbage og sikrer to vigtige sejre i kampen mod Holstebro. De ses begge på billedet"

Forventet og en direkte kamp om tredjepladsen
Selvom begejstringen selvfølgelig er stor for Per og resten af Padelhall Skive over at nuppe begge sejre, så understreger Per, at kampen mod Lemvig heller ikke måtte blive andet end en sejr:

"Vores forventninger til kampen mod Lemvig var klart, at der skulle vindes og allerhelst vindes stort. Lemvig ligger sidst i rækken og alt andet end sejr havde været skidt"

"Her gjorde Padelhall Skive da også ret kort proces, hvor der aldrig var spænding om kampens udfald. Det blev til en sikker 5-1 sejr på lidt over 1 times spil", fortæller Per. 

Sagen var lidt en anden lørdag, da gæsterne fra Holstebro tog turen til Skive:

"Lørdagens kamp mod Holstebro var en lidt mere ubekendt størrelse. Dette var den direkte kamp om tredjepladsen i 1. division. Det skulle dog hurtigt vise sig, at hjemmeholdet fra Padelhall var bedst kørende. Efter de første 3 kampe var vi allerede foran 3-0 og det endte med en magtdemonstration, da de sidste 3 kampe gik samme vej"

"Der var rigtig fint spil og tætte sæt i alle kampe, men det var en fornøjelse at se, at vi var klart skarpest, når sættene skulle afgøres. Padelhall satte sig dermed solidt på tredjepladsen i 1. division med en 6-0 sejr uden at afgive et eneste sæt i kampen mod Holstebro", understreger den begejstrede holdleder. 

Derfor kan Padelhall Skive gå på en velfortjent vinterpause, hvor der dog ikke skal hviles på laurbærrene ifølge Per: 

"Nu er der vinterpause, hvor der kan blive styrketrænet, løbetrænet og spillet en masse padel, og så håber vi at kunne kæmpe med om liga-pladsen igen til foråret"

Padelhall Skives spillere:
Torsdag mod Lemvig: Holdkaptajn Martin Trankær, Michael ”Mixie” Pedersen, Morten Petersen, Dennis Rasmussen, Bjørn Abrahamsen og Henrik Damsgaard
Lørdag mod Holstebro: Henrik Damsgaard, Michael ”Mixie” Pedersen, Kenneth Bro, Simon Jensen, Martin Trankær og Per Jensen

Kilde: Per Jensen, holdleder