Nyåbnet restaurant har pustet nyt liv i byen: "Ballast byder ind med noget, der i mange år har manglet i Skive"

En del af personalet hos Ballast (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Siden november 2022 har Restaurant Ballast serveret nye mad- og vinoplevelser for indbyggerne i Skive og omegn. VORES Skive har taget en snak med indehaver Mads Dalsgaard Nielsen om det nystartede projekt, og hvordan man sammensætter en menu der skiller sig ud. 

Skive har fået en ny kulinarisk perle med åbningen af Restaurant Ballast. Den nystartede restaurant skiller sig ud ved at servere ærlig mad, der er baseret på sæsonens bedste råvarer.

Med fokus på en mad- og vinoplevelse af høj kvalitet, ønsker Restaurant Ballast at tilbyde noget unikt til sine gæster.

"Vores kernekompetencer er at levere en god mad- og vinoplevelse for vores gæster," siger Mads Dalsgaard Nielsen, indehaver af Restaurant Ballast.

Han peger på, at Ballasts unikke koncept er det, der adskiller dem fra andre spisesteder i Skive: 

"Vi ser ikke andre restauranter som vores 'konkurrenter', men vi adskiller os fra vores kolleger ved den måde, vi håndterer tingene på. Vi sørger altid for, at vores menu altid byder på de bedste råvarer i årstiden og stræber altid efter at blive bedre."

Bestil bord til Restaurant Ballast her

Beliggenheden af Restaurant Ballast, på Strandvejen, i Skive og omegn anses af Mads Dalsgaard Nielsen for at være den bedste i området. Det var derfor ikke svært for ham at beslutte sig for at realisere sin drøm om at åbne sin egen restaurant, da den tidligere forpagter af stedet kontaktede ham med tilbuddet.

Efter et møde med ejerne af stedet, hvor Mads præsenterede sine visioner, fik han hurtigt en godkendelse. Fem uger senere var Restaurant Ballast en realitet, og med et nyt navn og et nyt koncept blev der skabt en helt ny atmosfære på stedet.

Restaurant Ballast har gjort det til deres mission at tilbyde en menu, der afspejler sæsonens bedste råvarer.

Gæsterne kan forvente at opleve en bred vifte af autentiske og kreative retter. Udover den nøje udvalgte menu, tilbyder Restaurant Ballast også et imponerende vinkort. Med udvalgte vine, der komplementerer maden på bedst mulig vis, kan gæsterne nyde en fuldendt gastronomisk oplevelse.

"Vi har en klar plan for restauranten, og hvad vi vil med stedet. Det er vores oplevelse, at restauranten byder ind med noget, der i mange år har manglet i Skive," slutter Mads. 

I dag består Restaurant Ballast af 21 medarbejdere og ligger i Skive på adressen Strandvejen 24.

Du finder meget mere om Restaurant Ballast på deres Facebookside, eller på deres hjemmeside, hvor du også kan se deres menu.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: RESTAURANT BALLAST