Når en dyb kærlighed til dyr driver værket

Foto: Iullia Blauzdiene. Saulius Blauzdys er den ene halvdel af duoen, der står bag BULT.
Profilbillede

Som hundeejer har man et stort ansvar. Derfor bør valget om den mad, man serverer for sin hund, være i den bedste kvalitet. BULT står klar til at tilbyde netop dette.

Iullia Blauzdiene og Saulius Blauzdys har BULT i Skive. Forretningen slår sig op på at levere foder og snacks til hunde i den bedst tænkelige kvalitet. 

Man fristes muligvis til at spørge, hvorfor der skal bruges så meget energi på foder til kæledyr. Hvorfor skal ernæringseksperter, dyrlæger og fødevarekonsulenter på banen, før vi kan servere et måltid for vores hund? Men parret er ikke i tvivl.  

”Vi betragter hunde som vores venner. Og ligesom med alle andre venner skal vi selvfølgelig give dem det allerbedste. Dyrene skal have det lige så godt, som vi har. Det fortjener de.” 

Parret mener, at vi har et ansvar overfor vores firbenede venner. De kan ikke selv bestemme, hvad de får serveret. Derfor skal man tage sin position som hundeejer seriøst. Og det er her, at BULT kommer ind i billedet. 

Koncept og sortiment

BULT er navnet på forhandleren af dyrefoder i Skive. Men det er også titlen på den virksomhed, som producerer de varer, man kan finde på hylderne. Producenten befinder sig i Polen og bruger kun de bedste polske råvarer til forberedelsen af tørfoder, snacks, godbidder og vådfoder til hunde. 

Tilberedningen sker i tæt samarbejde med specialister for at sikre den høje kvalitet, som parret mener, at dyrene fortjener. 

Med sin egen foderproduktion har BULT fuld kontrol over de ingredienser, der bruges, og hvor høje krav, der skal sættes til kvaliteten. Der er derfor ingen mellemmænd mellem den forretning, Iullia og Saulius fører, og producenten, der tilbereder varerne. 

Parret kan derfor melde direkte tilbage til producenten i Polen og videregive specifikke ønsker. Det er derfor, at virksomheden kan holde sig relevant og hele tiden tilbyde nye og interessante varer, som kunderne efterspørger.

Og selvom sortimentet er stort, udvides udvalget af de gode fristelser til hunde hele tiden. 

”Vi har et meget stort udvalg af snacks til hunde. Og de er alle helt naturlige og uden tilsætningsstoffer, så de gode ingredienser bevares. Én af favoritterne er tørret lever. Men vi har for nyligt også inddraget tørrede kaninører i vores udvalg. Og man kan både få dem med og uden pels. Det kommer an på, hvad man foretrækker.” 


Foto: Privat // Saulius Blauzdys viser her eksklusive delikatesser til hunde fra BULT.

Ny profession 

Inden arbejdet med hundemad har parret i mange år været en del af den danske minkproduktion. Da erhvervet blev lukket ned i Danmark, stod de uden arbejde og måtte søge nye veje.  

Det var her, at et uventet tilbud kom ind ad døren. 

Iullia og Saulius kender personligt menneskerne bag produktionen. Det var deres bekendte i Polen, som rakte ud til parret og gav dem muligheden for at stå i spidsen af den første afdeling af BULT i Danmark. De takkede ja, og dørene kunne slå op for første gang i november 2021. 

”Vi fik muligheden for at lave noget helt andet. Så vi tog chancen og hoppede ud i det. Det er en helt ny verden for os, men vi nyder det så meget.” 

BULT i Skive er ikke som sådan en fysisk butik. Men Iullia fortæller, at kunderne er mere end velkomne til at besøge lageret. Parret står klar til at vejlede og i fællesskab finde frem til det bedste produkt. 

Fremtidsdrømme

Dagligdagen i Skive kører på skinner. Der er travlt, og mange tilfredse kunder benytter sig af butikkens udvalg. Men selvom det går godt, tillader parret sig alligevel at drømme stort. 

Butikkens varer kan på nuværende tidspunkt kun forhandles på bult.dk. Men det er en stor drøm at gøre produkterne tilgængelige for et meget større publikum. Parret har nemlig som altoverskyggende fremtidsplan at få danskernes øjne op for BULT og den kvalitet, de står for.

De vil gerne udvide deres virksomhed og gøre BULT tilgængelig for mange flere mennesker med kæledyr i Danmark. 

De har en drøm om at slå sig sammen med forskellige samarbejdspartnere, andre butikker og dyrlæger i hele landet. For Iullia og Saulius mener, at det er vigtigt passe på kæledyrene.

Derfor ønsker de at vise, at man gennem gennemtænkt foder af den bedste kvalitet kan yde den omsorg for hundene, som de fortjener. Det er nemlig et ansvar, der giver pote: 

”Der kan komme så meget kærlighed fra dyr, når vi er gode ved dem. Det er det bedste ved vores arbejde.” 

Se det store udvalg af mad og snacks til hunde på BULT's hjemmeside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Iullia Blauzdiene // BULT