Manglende energi og parathed koster Skive fH sejren mod Mors-Thy Håndbold

2. Division: Mors-Thy Håndbold - Skive fH (Foto: Privat)
Profilbillede

Skive fHs 2. divisionsherrer tabte søndagens opgør mod Mors-Thy Håndbold. Kampen endte med et nederlag på 34-23.

Holdet virkede ikke til at være klar på opgaven, og holdets træner, Ralph Uhre, savnede energi og parathed fra sine spillere.

“Vi var der ikke i dag. Jeg savnede i den grad noget energi, mod og parathed. Når man møder Mors og ikke er klar på opgaven, så bliver man kørt over. Ingen tvivl om at Mors er rigtig gode, og derfor vidste vi også godt at det krævede, at vi skulle komme med masser af fysik, defensiv vildskab og turde gå mod mål i angrebet. Det lykkedes desværre ikke i dag.”

Skive fH var også udfordret på deres stregposition på grund af skader, og måtte derfor spille med en bagspiller på stregen i stedet. Dette var en udfordring, som holdet ikke kunne overvinde, og det kostede dyrt.

“Vi er noget udfordret på vores stregposition, da vi er ramt af skader på den position. Så vi håber selvfølgelig meget på at vi, til den kommende kamp mod Aars, har nogen af dem til rådighed igen. Vi kunne se mod Mors, at det ikke bliver helt det samme når man smider en bagspiller ind som stregspiller.”

Ralph Uhre understregede efter kampen vigtigheden af, at holdet stepper op i de kommende kampe. Holdet skal være klar til at tage imod udfordringer og vise mere energi og parathed på banen. Dette er en afgørende faktor i at vinde kampe i en konkurrencepræget liga som 2. division.

“Det bliver meget afgørende kampe vi går ind i fra nu af og derfor kræver det at vi stepper op over hele linjen.”

På søndag den 19. marts skal Skive fH møde Aars HK. Kampen fløjtes i gang klokken 15:30 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 34-23 til Mors-Thy Håndbold 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Ralph Uhre, Skive fH 2 - 2. Division Herrer
False {
}