Målræven Dalgaard bankede fire styks i dåsen da Skive Old Boys hentede sikker sejr

Old Boys: Skive IK - NUGF Viborg (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Skive IK's Old Boys viste sig som det stærkeste hold i onsdagens kamp mod NUGF Viborg på Egeris Idrætsanlæg. Skive var i kontrol fra start til slut og vandt kampen med en overbevisende 5-0 sejr.

Thomas Dalgaard var uden tvivl kampens spiller med hele fire mål på sin konto. Han scorede det første mål allerede i det 8. minut og fortsatte med at score i det 20., 45. og 61. minut. Simon Rasmussen scorede det fjerde mål for hjemmeholdet i det 57. minut.

Efter kampen var træneren for Skive IK, Klaus Løndal, meget tilfreds med holdets præstation. Han roste især Thomas Dalgaard for hans fantastiske indsats og fremhævede også Ras Johansen for hans stærke spil i bagkæden.

“Det er vel svært at komme udenom Thomas Dalgaard i dag… 4 mål taler for sig selv. Jeg synes nu også, at Ras Johansen spiller en stærk kamp i bagkæden. Men ellers må vi sige, at boldomgangen var bedre end sidst på trods af en håbløs bane.”

Selvom Viborg NUGF var afbudsramt, var Klaus Løndal imponeret over, at de stadig mødte op til kampen. Han mente, at andre hold kunne lære noget af deres holdånd.

“En sikker og velfortjent sejr over et afbudsramt Viborg-mandskab - men respekt for at de møder op, det kunne andre hold lærer noget af,” understreger Løndal.

På onsdag den 31. maj skal Skive IK møde Kvik/Aalestrup. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Hvam Stadion.

Kampens resultat: 5-0 til Skive IK
Række: Old Boys

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - Old Boys (M +32 B)