Lokal mægler-duo realiserer naturskønne boligdrømme

Foto: Nybolig Skive. Teamet
Profilbillede

Nybolig Skive består af et engageret og lokalt forankret team, der brænder for at realisere kundernes boligdrømme i naturskønne Skive Kommune.
Gensidig tillid mellem mægler og kunde er alfa og omega hos Nybolig Skive.

Det er alle boligtyper, der skifter hænder i Skive Kommune. 

Den fantastiske natur og attraktive kystlinje medvirker nemlig helt naturligt til at kommunen rummer en masse attraktive boligområder. 
Torben Kuipers Christensen og Morten Andersen er indehavere af og ejendomsmæglere i Nybolig Skive. 

“Nybolig Skive sælger alle typer ejendomme; villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, nedlagte landbrug og hobbylandbrug i hele Skive Kommune,” fortæller Morten.Foto: Morten Andersen (t.h.) & Torben Kuipers Christensen (t.v.) // Nybolig Skive

En naturskøn kommune med plads til alle 
Kommunen byder på mange velfungerende bysamfund med gode faciliteter og foreningsliv. 

Skive by er ligeledes fantastisk, som følge af byens mange muligheder, der indbyder til, at man bosætter sig i området. 
Kultur- og uddannelsesinstitutioner, sportsforeninger, skov, havn og en enormt hyggelig gågade er blot et fåtal af de ting, der gør en by som Skive særdeles attraktiv for boligkøbere. 

“Skive er et dejligt sted at være barn, ung, midt imellem eller ældre. Det er en by for alle aldre. Der er også lav arbejdsløshed i kommunen. 
Derudover har kommunen jo Limfjorden, skovområder og aktive landsbyer.
Jeg synes, Skive Kommune har hele paletten,” understreger den anden halvdel af mægler-duoen, Torben Christensen.

Store boligdrømme og gensidig tillid
Hos Nybolig Skive gør de en dyd ud af at finde det perfekte match mellem bolig og køber.
Staben i forretningen anerkender kundernes boligdrømme, og teamet elsker at tage del i at realisere alle boligdrømme, uanset om du er førstegangskøber eller kyndig boligkøber.

Morten uddyber:

“Det er kæmpe beslutninger, vi har med at gøre på vegne af andre mennesker. Derfor er der også en del respekt involveret i arbejdet som ejendomsmægler.
Vi skal have respekt for vores kunder og de beslutninger, de står overfor.”

Teamet tager kunderne i hånden og står klar til at hjælpe i salgsprocessen, hvor de kan vejlede ud fra tidligere salgserfaringer i lokalområdet.

“Torben og jeg har været mæglere i mange år, og derfor har vi erfaring, vi kan trække på, i forhold til salg og køb af ejendomme,” tilføjer Morten.

Tilfredse kunder er altafgørende for medarbejderne hos Nybolig Skive.
Her er gensidig tillid mellem mægler og kunde i fokus. Nybolig Skive tror nemlig på, at tillid skaber gode resultater og størst kundetilfredshed. 

“Vi gør alt, hvad vi kan, for at lytte, hjælpe og generelt opføre os ordentligt over for vores kunder. Det er vigtigt at guide dem, så deres ønsker kan blive indfriet,” fortæller Torben.

Topmoderne redskaber indfrier drømme
En række anderledes og nytænkende redskaber, har fundet sin vej ind i mæglerforretningen, og hos Nybolig benytter de sig af disse, for at imødekomme kundernes ønsker bedst muligt. 

Ét af disse redskaber er et online annonceringsværktøj, de kalder for SmartSalg. Det er en skræddersyet kampagne, der automatisk tilpasser sig således, at annoncer vises på baggrund af køberens behov.
SmartSalg øger dermed chancen for salg og er et effektiv værktøj inden for markedsføring.

Nybolig Visual er et andet redskab, som Nybolig Skive tilbyder. Det giver muligheden for at visualisere konstruktionsmæssige ændringer af en bolig. Dette gør det nemmere for køberne at se muligheder i et potentielt boligkøb, der måske kræver lidt finjusteringer.  


Foto: Nybolig Skive // Butiksfacaden 

Fremtidens planer
I fremtiden drømmer Morten om, at det fortsat vil gå Nybolig Skive godt.
Det er forhåbningen, at Nybolig Skive vil fortsætte med at skabe lige så mange fantastiske resultater og positiv vækst, som virksomheden har gjort hidtil. 

Teamet kan bryste sig af stor kundetilfredshed og flotte salgstal, hvilket de selvfølgelig ønsker at opretholde. 

Derudover håber Nybolig Skive på, at Skive Kommune i stigende grad bliver anerkendt som en attraktive og naturskønne kommune, som den i sandhed her. 

Se de nyeste opdateringer fra Nybolig Skive på deres hjemmeside eller Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nybolig Skive