Lav en julekalender til en ven eller dig selv

Profilbillede

Julekalenderen er en af de ting, der hører til december, og nu har dit barn mulighed for selv at lave en på biblioteket.

Hele december er fyldt med små og store spændingsmomenter, og et af dem er, når der hver dag skal åbnes for julekalenderen. For hvad gemmer dagens låge mon på?
Hvis dit barn gerne vil lave sin egen julekalender – måske til sig selv eller i gave til en anden, så er der rig mulighed for at være kreativ på søndag den 28. november på Skive Hovedbibliotek.

Her inviteres alle børn med deres voksne til at komme forbi caféen i stuen og være kreative. Her kan de lave en helt særlig julekalender, og der skal både tegnes, dekoreres og males til resultatet er præcis, som han eller hun ønsker.

Hvis I gerne vil være med, så foregår det altså den 1. søndag i advent mellem klokken 14.00 til 15.00 i caféen på biblioteket. Det er gratis at være med, og man behøver ikke en billet.

En personlig julekalender er på alle måder noget ganske særligt, så hvis dit barn holder af at lave ting selv, fifle og ordne, så er dette arrangement måske præcis det, de skal bruge eftermiddagen på den 28. november.

Kilde: Skive Bibliotek