Jozwiak og Madsen brillerer begge med hattrick: “Jeg er stolt af drengene“

FC Salling - U13 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Sallings U13-drenge formåede at køre Ikast FC ud af banen i lørdagens kamp, hvor holdet vandt med hele 8-2.

Selvom holdet kom tidligt bagud, formåede de hurtigt at få vendt kampen, hvilket var til stor glæde for træner Morten Bülow.

“Vi kommer lidt sløvt ud til kampen, de får et noget tvivlsomt straffe og vi er bagud efter 8 minutter. Vi laver så lidt om i vores pres, som gør, at vi erobrer bolden højt på deres banehalvdel. Vi fører 2-1 ved halvleg, får lige justeret nogle ting og forsætter med det høje pres. Det kunne Ikast ikke spille sig ud af, og derefter ser vi os ikke tilbage og kører Ikast ud af banen med flot spil.”

Han var utroligt stolt af drengenes præstation og deres måde at gribe kampen an på. Holdet formåede at lykkes med mange af tingene fra træningsbanen, og generelt fungerede rigtig mange ting i kampen.

“Jeg må sige, at jeg er stolt af drengene. Vi lader os ikke gå på af at komme bagud. Det var en super indsats i dag, og jeg er igen en glad træner. Jeg syntes der var mange ting som fungerede i dag som vi arbejder ned på træningsbanen.”

Morten Bülow roste især Maciej Joswiak og Anton Madsen, der begge scorede tre mål hver, samt Frederik Skovlund, der kom ind i anden halvleg og lavede fire assist og et mål. Han fremhævede dog også Anton Madsen, der var alle vegne på banen og i fantastisk spillehumør.

“Jeg synes, at hele holdet gjorde det godt i dag, og så hjælper det også at vi har to der laver tre mål hver, samt Frederik Skovlund der kommer ind efter pausen og laver fire assists og et mål. Men Anton Madsen syntes jeg spiller fremragende i dagens kamp. Han var her, der og alle vegne - og i rigtig godt spilhumør.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra FC Salling hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Gug B søndag den 7. maj. Der er kampstart på Skjøtt Arena (Gug B) klokken 12:00.

Kampens resultat: 2-8 til FC Salling
Række: U13 Drenge Liga

Mål
8'1-0Akrom
25'1-1Maciej Jozwiak
26'1-2Anton Madsen
39'1-3Maciej Jozwiak
41'1-4Anton Madsen
42'1-5Christian Kviesgaard
49'1-6Maciej Jozwiak
53'2-6Jonas
57'2-7Frederik Skovlund
60'2-8Anton Madsen

Kilde: Cheftræner Morten Bülow, FC Salling - U13 Drenge Liga