Jørgen Laursen A/S søger en pladesmed/karrosseritekniker

Profilbillede

Jørgen Laursen A/S søger en pladesmed/karrosseritekniker. Er det dig, eller en du kender, de leder efter?

Vi søger en Pladesmed / Karrosseritekniker til vores Skadescenter i Viborg. Medarbejderne hos Jørgen Laursen brænder for at gøre en forskel.

Vi tænker i muligheder, og udvikler os, så vi i fællesskab kan give kunden den bedste oplevelse. Er du pladesmed, og kunne du tænke dig at blive en del af vores team, så har du nu en mulighed for at komme med på holdet. Vi er autoriseret forhandler af Opel, Citroen, Fiat & Jeep

Virksomheden
Om os: I 1977 åbnede Jørgen Laursen det første bilhus i Viborg, og det skulle senere blive flere bilhuse og 5 bilmærker under Jørgen Laursen A/S. Firmaet beskæftiger i dag 38 dygtige og veluddannede medarbejdere, og firmaet er i konstant udvikling, og tilpasser sig nye tider og normer. I 2022 samledes 5 bilmærker under samme tag, i både Skive og Viborg ligesom vi har opbygget en væsentlig forretning med køb og salg af nyrer brugte biler af alle mærker, i begge byer. Ansøgning og spørgsmål: Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, såfremt stillingen bliver besat inden fristen - så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, kan du kontakte Skadeschef Chris Tolstrup på telefon: +45 24940456 Ansøgning sendes til Chris Tolstrup på cto@jorgenlaursen.dk Tiltrædelse hurtigst muligt

Det får du: 
• En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger • Lønpakke efter kvalifikationer

Din profil
Du er uddannet pladesmed, og har måske erfaring med Forsi og taksering, ellers uddanner vi dig i det. Det daglige arbejde omfatter blandt andet: 

• Taksering/præ-taksering ved hjælp af Autotaks/Forsi 
• Udbedring af skader på person- og varebiler 
• Kvalitetskontrol 

Interesseret?
Kan du se dig selv udfolde dine talenter i stillingen, så send os din ansøgning og CV snarest muligt.

  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
  • Email: cto@jorgenlaursen.dk

Har du spørgsmål til stillingsannoncen, er du velkommen til at kontakte Chris Tolstrup på 24940456. Du finder meget mere om Jørgen Laursen A/S på vores Facebookside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jørgen Laursen A/S