Jørgen Bang Biler: Ærlighed først og fremmest

Foto: Jørgen Bang Biler.
Profilbillede

En bil er et stort køb og en bilreparation yderst vigtig. Bilforhandleren Jørgen Bang foretrækker at møde sine kunder ansigt til ansigt, for det skaber nemlig tillid og tryghed.

Hos Jørgen Bang Biler er der travlt. Bilbranchen er i en rivende udvikling.

Og indehaveren har fingeren på pulsen i forhold til markedet for hybrid- og elbiler, selvom firmaet fokus lige nu først og fremmest er reparationsopgaver

Jørgen Bang startede oprindeligt i bilbranchen som værkfører hos GR Biler i Skive, men blev selvstændig i 2004 med en medindehaver, for så at stå som hovedvirksomhedsejer 2010.

En god portion nysgerrighed, og behovet for at orientere sig om nye tendenser i branchen falder Jørgen Bang helt naturligt. Og han holder sig blandt andet opdateret via de kurser, servicepartneren tilbyder.

For Jørgen Bang er en grundig viden og et ærligt udgangspunkt, det primære, når det drejer sig om bilkøb og salg.
Og oftest kommer kunderne til ham og spørger, om han har eller kan finde en bil til dem.

Men bilsalget er ikke nødvendigvis altafgørende, for som han siger:

”Jeg sælger en god del biler, men jeg kan ikke sælge biler til alle.”


Foto: Jørgen Bang Biler. 

Grundig viden og information
Jørgen Bang går først og fremmest op i, at folk ikke går forgæves. Så hvis en kunde ønsker en billig og brugt bil, skal vedkommende informeres både om reparationer og den totale pris.

Det giver ikke nødvendigvis et bilsalg, men det giver en tillid hos kunden, og gør vedkommende tryg. Og så kan det være, kunden vender tilbage.

”Lige nu er mit primære fokus ikke salg af biler. Det var det i min første tid i virksomheden.

"Men betingelserne i netop den her branche har ændret sig enormt fra dengang og til i dag,” fortæller Jørgen Bang.

Vilkår for finansiering og generelle behov på bilmarkedet skifter hurtigt lige nu, og leasing er både efterspurgt og populært i øjeblikket.

Jørgen Bang forklarer kort om mulighederne.

"Ja, vi informerer grundigt om tilbud på leasing. Men den del foregår primært gennem vores samarbejdspartner.”

Selvom fokus ikke er på netop bilsalg hos Jørgen Bang Biler A/S - bilforhandler og autoværksted for øjeblikket - er kundetilfredsheden og travlheden stor.

”Vi reparerer primært biler for tiden og det gælder alle biler og mærker uanset årgang."

"Og i den forbindelse er det vores redelighed og integritet, der står som adelsmærket, og skaffer os god efterspørgsel,” konkluderer Jørgen Bang. 

Udvalget af services hos Jørgen Bang Biler er bredt og spænder lige fra polering, eftersyn og reparation til større og mindre lakskader foruden rustbeskyttelse og montering af autoglas og motorstyring.

”Den store fordel ved vores autoværksted er, at du, hvis alle serviceeftersyn er overholdt på en ny bil, kan vedligeholde fabriksgarantien inden for garantiperioden," fortæller Jørgen Bang og tilføjer:

"Vi dokumenterer både med stempel og faktura efter udskiftningen af originale reservedele. Og på den måde passer du godt på din bil og bibeholder bedst muligt købsprisen.”

Så længe du ikke falder i graven
Værkstedet hos Jørgen Bang Biler A/S er ikke stort. Og det har kun to døre. Men det er her Jørgen Bang og lærlingen Anja arbejder.

Virksomhedsejeren fortæller, at folk sådan set hjertens gerne må besøge værkstedet og følge med i, hvordan reparationerne udføres:

”Ja, folk må da gerne komme her på værkstedet, her er ikke noget at skjule, griner han lunt og tilføjer så til slut:

"Men det er jo altså ikke et stort værksted, så jeg plejer da også at sige til folk, at så længe de ikke falder i graven, så kan de da sagtens stå og kigge på, hvad det er, jeg laver.”

Her finder du Jørgen Bang Bilers hjemmeside: https://www.jorgenbangbiler.dk/

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen