Jessen Høreklinik: Hanne fortæller om de nye produkter

Hanne sidder i klinikken i Højslev
Profilbillede
dato

Netop hjemvendt fra kursus hos GN Resound fortæller Hanne Jessen om de seneste nye produkter inden for moderne høreapparater. Hun fremhæver, at de nyeste apparater især har bedre taleforståelse i støjende omgivelser.

Hun er også blevet præsenteret for et nyt produkt, som er formstøbt til øret.

“Det seneste år har vi heldigvis haft glade og tilfredse kunder. Vi får ros for hurtig betjening og god service, herunder også den tid, der skal til, for at høreapparatet er indstillet korrekt og den instruktion- og information der skal til ved daglig brug af høreapparat."

Hanne fortæller om en kunde, som både lider af høretab og tinnitus: 

“Begge dele er afhjulpet, da man meget ofte kan maskere tinnitus med et høreapparat, som har et indbygget tinnitusprogram med lyde, der kan virke lindrende på tinnitus."

Kunden fik udleveret et nyt, genopladeligt Custom made by Resound høreapparat til det ene øre, og da kunden også benytter ilt-apparat, hvor slangerne går henover begge ører, har det tidligere være et problem, at der både var høreapparat, briller og slanger bag øret. 

Det blev afhjulpet med et Custom Made støbt-i-øret-apparat, hvilket han er utroligt glad for. Vi hjælper også kunder med skelne-tab, hvor vedkommende har svært ved at sortere ord, hvilket vi gør med et mere avanceret høreapparat, som bedre kan justere støjreducere og dermed opnås en bedre taleforståelse."

Hanne fremhæver lyspunkterne, der giver grund til optimisme for høreklinikken og fortæller om et nyt produkt, de nu kan tilbyde kunderne: 

“Vi har fået nye høreapparater fra GN Resound, som er spændende genopladelige custom apparater i unikt design, støbt efter øret og som findes i forskellige farver."

"GN har kombineret deres avancerede høreteknologi i earbud-design. Her kombineres passionen fra hørelse med Jabra, deres søsterselskab, erfaring med ægte, trådløse earbuds, hvilket har mundet ud i et høreapparat, skabt med det bedste fra de to verdener."

Det nye apparat giver komfort hele dagen, er fugt- og svedafvisende og giver naturlig lyd i alle situationer. Det er udstyret med håndfri telefon og FaceTime-opkald til iPhone og iPad.

“Apparatet kan også streame opkald, musik og meget mere. Verdens første specialtilpassede oplader giver op til 24 timer på en ladning på apparatet. Vi har også fået en ny serie, der hedder Resound OMNIA, drevet af Organic Hearing, som efterligner den naturlige høreproces og de måder, som vi naturligt lytter på, så godt som muligt, og hjælper hjerne med at høre, som naturen havde tænkt sig,” sådan lyder det fra audiologiassistensen Hannse Jensen, der har været i forretningen i tre år. 

Nu kan brugerne høre bedst muligt i støj med en stor forbedring af taleforståelsen og få klar hørelse hele vejen rundt. 

Du finder meget mere om Jessen Høreklinik på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jessen Høreklinik ApS