Højslev slider sig til tre vigtige point: “En fed og fuldt fortjent sejr“

Profilbillede
dato

Højslev IF's Serie 1-herrer opnåede en vigtig sejr onsdag, da de besejrede Kvik/Aalestrup IF med 1-2 på Hvad Stadion.

Holdets træner, Michael Henriksen, var glad efter sejren og knyttede følgende ord til kampen:

“En fed og fuldt fortjent sejr til et ekstremt hårdtarbejdende Højslev-mandskab. Fra start til slut var det en kamp, hvor vi styrede slagets gang og hele vejen igennem var tro mod vores måde at angribe tingene på.”

“Kvik var ekstremt defensivt indstillet og havde meget svært ved at tage initiativ i kampen, og set med mine Højslev-briller lignede det mere, at Kvik forsøgte at begrænse end at opnå. Der var i hvert fald ikke meget initiativ at spore fra dem. Derfor var det også en fortjent sejr, som også burde have været større og sikret tidligere i kampen.”

Henriksen ønskede at fremhæve nogle af holdets præstationer efter sejren over Kvik/Aalestrup:

“Der var mange flotte præstationer i dag, og igen stod vores centrale midtbanespiller, Oliver Svendsen, stærkt i billedet - men mange gjorde en flot figur. Jeg må også lige kippe med flaget for Linus, som afgjorde kampen med et helt ekstraordinært udført frispark fra kanten af feltet. Det var en virkelig flot og lækker detalje.”

Træneren forklarede også, hvad der fungerede godt for holdet i onsdagens sejr

“Jeg synes, vi spillede en flot kamp både offensivt og defensivt. Vores måde at angribe kampen på fungerede fint, og gennem hele kampen skabte vi det antal chancer, man kan forvente mod en god modstander. Vi spillede undervejs flot offensivt fodbold og var et niveau eller to over Kvik i spillet med bolden.”

Højslev hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Dronningborg B søndag den 21. maj. Der er kampstart på Højslev Stadion klokken 13:00.

Kampens resultat: 1-2 til Højslev IF
Række: Herrer Serie 1

Mål
38'1-0Rasmus August Madsen
58'1-1Simon Kirkegård Adamsen
87'1-2Linus Beyer Christensen

Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 1