Har du lyst til at kombinere din IT, geoscience, GIS eller grafiske viden og formidle data hos Hærens Geospatiale Center?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du kreativ og/eller lidt af en datanørd med interesser inden for en eller flere af følgende områder; IT/teknik, GIS/data, Python, grafisk design, Apps og samtidig en god formidler?
Så søger vi lige nu en ny kollega der brænder for, at være med til at styrke udviklingen af den geospatiale identitet i Hæren.

Om os

Geospatiale Center udgør Hærens spydspids og kompetencecenter inden for det geospatiale område ved Ingeniørregimentet.
Vi består af 17 medarbejdere med såvel militære som civile baggrunde.

Hovedopgaverne er:
• GIS-hjemmesider/grafiske illustrationer
• Kort- og dataproduktion, databaser- og datamanagement samt GIS-uddannelser/kurser og dertil hørende undervisningsmaterialer/E-learning.

Det geospatiale område er i markant udvikling i Forsvaret og Geospatiale Center støtter primært Hærens myndigheder og enheder, men har også berøring med de øvrige værn, civile firmaer og andre statslige organisationer. Centret sætter derfor en stor ære i at personalet er veluddannet og værdsættes.

Vi tilbyder en stilling i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone og med engagerede kollegaer. Vi formår både at løse opgaven til tiden og tage hensyn til de mennesker, vi arbejder med.
Vi arbejder primært på Windows, ERDAS, Adobe Photoshop/Illustrator og ESRI ArcGIS-platform, men også mange andre civile- og militære systemer anvendes.

Om stillingen

Vi har mange bolde i luften som Hærens ”Google Maps/Garmin/TomTom” og du vil dagligt skulle bidrage med at håndtere, bearbejde, analysere og formidle tilgængelige data til gavn for de operative kapaciteter som Hæren har og indsætter world-wide.

Du vil skulle opsætte og visualisere store og små arbejdsopgaver gennem grafiske illustrationer i GIS software og via ESRI Portals & Sites samt diverse Apps. Derudover kommer du til at samarbejde med kolleger i hele organisationen når produkterne skal tilpasses slutbrugerne og/eller når du medhjælper til at omdanne eksisterende undervisningsmateriale til e-learning.

Periodisk kommer du til at virke som underviser og instruktør, primært i fag og områder, der har tilknytning til det geospatiale område, men også potentielt i fag og områder med tilknytning til IT-teknologi alt afhængig af dine kompetencer.
Der må påregnes mindre rejseaktivitet primært i Danmark i forbindelse med deltagelse i møder og konferencer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på maksimalt 2 år med tjenestested ved Ingeniørregimentet på Skive kaserne.


Om dig

Vi søger dig, som ønsker at gøre en forskel i Forsvaret og for Danmark og som kan trives i en uforudsigelig hverdag, hvor vi ofte har travlt. Du er en holdspiller med stort H, nem at omgås og aldrig bleg for at hjælpe og dele ud af alle dine guldkorn til dine kollegaer.

Din baggrund kan være opnået på flere forskellige måder, du kan fx være uddannet inden for datalogi, geoinformatik, naturgeografi, kulturgeografi, geoscience, GIS-specialist, Multimedie, civilingeniør, landinspektør eller været/er kaptajn i Forsvaret.

Som person er du robust, effektiv, hurtig og serviceminded. Du er nytænkende og eksperimenterende inden for eget fagfelt, samt at du har et solidt blik for design og komposition, og har fokus på helheden og detaljen i opgaven.
Du ser løsninger, når du møder udfordringer - og du trives i et fagligt kompetent miljø, hvor både du, dine kollegaer og din nærmeste ledelse løbende vil deltage i opgaveløsningen.
Det vil være en stor fordel, hvis du tillige har anvendt/kender til ArcGIS, dette er dog ikke noget krav, da nødvendig uddannelse vil ske i jobbet efterfølgende.

Du er i besiddelse af kørekort B, gerne C, C/E.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Bemærk stillingen er slået op både militært og civilt:

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Jens Henrik Svenningsen på telefon 7282 5361.

Har du spørgsmål til civil løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mia Nordbeck Carlsson, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19937.

Ansøgningsfristen er den 25. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter, med ansættelse d. 14 august 2023 eller snarest muligt derefter (kontraktforhold slutter medio AUG 2025).

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor
opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Ingeniørregimentet
Ingeniørregimentet er Forsvarets kompetencecenter for Ingeniør- og CBRN- tjeneste og hører hjemme på Skive Kaserne, en af landets største kaserner.
Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder inden for de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af en mindre stab samt tre professionelle bataljoner. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU).

Skive Kaserne huser også en reparationsdeling fra Trænregimentet, Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse samt Udleverende Depot Skive og Værkstedsområde Skive, begge under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Skive Kaserne byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skive Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skive Kaserne, Sdr Boulevard 15 - 1, 7800 Skive

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183760&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849620

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet