GR BILER med stort udvalg af el- og plugin-hybrid biler - til omgående levering

Foto: GR Biler. Indehaver, Søren Ramsdahl
Profilbillede

Sammen med Søren Ramsdahl fra GR BILER, ser vi tilbage på det seneste år i Skive-virksomheden.

”Vi var, for år tilbage, vel nok nogen af de absolut første i Skive, der for alvor satsede på El-biler. Det betyder også, at vi har opbygget os et stort know-how, når det kommer til og plugin-hybrid og elbiler, og i øvrigt også et stort netværk i hele Europa, så har vi ikke lige drømmebilen på lager – finder vi den,” fortæller Søren. 

Indehaver af GR Biler i Skive understreger, at de i forbindelse med det øgede fokus på el- og plugin-hybrid-biler, har fået udviklet et nyt, “grønt” logo, der understreger deres øgede fokus i virksomheden. Bilhuset har solgt og serviceret elbiler siden 2017, og har både uddannet personale og specialværktøj til at klare alle opgaver med at holde din elbil godt kørende.

“På samme måde er GRØN FORSIKRING, GRØN FINANSIERING og et stort udvalg af ladestandere også nogle af de tiltag, der viser, at vi tror på, at det er fremtiden,” uddyber Søren. 

GR BILER kan derfor se tilbage på et år med adskillige lyspunkter. Omend der også har været udfordringer. Søren fortæller: 

“På trods af den tid, vi lever i, og de udfordringer, det giver, så kan jeg ikke være andet end tilfreds med den måde, hvorpå tingene har udviklet sig for os gennem det seneste års tid. Og vi føler også, at vi er så godt rustet til fremtiden, som man nu kan blive i disse tider."

Det er muligt at læse meget mere om GR Bilers grønne profil og det store udvalg af biler på deres hjemmeside.

De seneste år har salget af el- og plug-in hybrid biler været stigende, og måske går du selv med overvejelser om, hvorvidt du skal have et af de nye alternativer til diesel- og benzinbilen. En begyndelse er at sætte sig ind i, hvad de forskellige biler er for nogle størrelser. Dette kan du også få afklaret i GR Bilers oversigt over de forskellige biltyper lige her.

Søren Ramsdahl har været i forretningen i 17 år. Ifølge Indehaveren skal der, fra det seneste år, fremhæves følgende:

“Det har været et udfordrende år, men vi har klaret os rigtigt fornuftigt igennem det. Vi har gennem det seneste år fokuseret endnu mere ”grønt”. Det vil sige et øget fokus på plugin-Hybrid og elbiler, hvor vi har opbygget Skives største udvalg af denne type biler – og også til omgående levering.”

Du finder meget mere om GR BILER i Skive på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg også bilhuset på adressen Katkjærvej 3 i Skive.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: GR BILER, SKIVE A/S