FC Salling storsejrer over Viborg Q

Profilbillede
dato

Det krævede en storsejr over Viborg Q, hvis FC Salling (U15-Piger) skulle kravle op på puljens andenplads. Heldigvis kunne træner Ronnie Svenson juble højlydt hele fire gange i kampen, mens de kun indkasserede ét enkelt i den anden ende.

Søndagens opgør var top mod bund, da FC Salling (U15-piger) tog imod Viborg Q hjemme på Egeris idrætsanlæg.

Der skulle da heller ikke gå lang tid, før kampen tog fart.

Kampen blev fløjtet igang kl. 13 søndag eftermiddag og blot 26 minutter senere stod den 1-1, som også var stillingen ved pausen. Først åbnede Viborg Q ballet efter 24 minutter, men kun 2 minutter senere scorede FC Sallings Andrea Fruergaard på et frispark.

Kort efter anden halvlegs start kunne FC Salling bringe sig foran. Sofie Hunnerup Nielsen scorede til 2-1 på en assist af Astrid Nautrup. Derfra var Salling ikke til at stoppe.

Liva Astrup Jensen udbyggede føringen til 3-1 efter 68 minutter spillet, mens Melek Younis scorede til 4-1 i kampens overtid på assistent af Signe Hammer.

Derfor var det også en begejstret FC Sallings cheftræner Ronnie Svenson, der var meget tilfreds med dagens indsats til trods for, at han kunne spore lidt nervøsitet i truppen.

"Det var dejligt med en sejr, og måden den kom i hus på. Det var sidste puljekamp, så vi vidste, at det krævede en sejr for at kunne kalde os et LIGA1A hold igen. Pigerne var lidt nervøse, og Viborg kom stærkt ud til kampen med direkte spil og stor fysik."

"Forsvaret gik forrest og holdt stand. Viborg fik et lettere heldigt mål, Men som vi har set ofte før, spiller vi os stille og roligt tilbage i kampen. Efter 2-1 målet var der ikke den store tvivl om resultatet," fortæller Cheftræner for FC Salling (U15-piger), Ronnie Svenson.

Ifølge Ronnie Svenson kæmpede pigerne en brav kamp. Det var ikke alt der lykkedes, men de holdt troen og vendte kampen til egen fordel.

Nu venter Liga1A. Det betyder flere kampe mod de bedste hold for årgangen i Jylland/Fyn.

"Det bliver sjovt at skulle måle sig med de bedste, og vi glæder os til denne udfordring. Vi tager de 7 kampe en af gangen, og så ser vi hvor vi ender," udtaler Ronnie Svenson til Vores Skive.