FC Salling smider føring til slut

Profilbillede
dato

Lørdag eftermiddag tog FC Salling U17-drenge imod Hald Ege Efterskole. Igennem det meste af kampen havde hjemmeholdet styr på sagerne, men endte desværre med at smide det hele til sidst.

Det var sat til at blive en lettere høj intens affære, da Hald Ege Efterskole gæstede FC Sallings U17-drenge lørdag eftermiddag.

KL. 13 blev kampen fløjtet i gang, og der skulle ikke gå lang tid, før bolden lå i kassen.

Det var hjemmeholdets Diaa Murad, der efter blot tre minutter fik bolden i mål til en 1-0 føring til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet var generelt godt kørende med deres pres i de første 50 minutter, det gav pote og i det 32' minut udbyggede FC Salling (U17) scoringen til 2-0 - på mål af Simon Givskov.

Efter de halvtreds minutter var der et eller andet, der slog klik, og kræfterne løb op hos hjemmeholdet. Det gav plads, så udeholdet kunne få spillet i gang.

Koncentrationen forsvandt, og det endte med, at FC Salling U17 må gå fra banen uden point efter et fremragende comeback af Hald Ege, der vender 2-0 til 2-3.

Cheftræner for FC Salling, Benny Hansen, var glad for perioder af kampen, men sidste periode af kampen gjorde ondt på hjemmeholdet.

"Det er et ærgerligt nederlag, da vi styrer kampen fuldstændigt i de første 50 min- indtil 15 minutter før slutfløjt."

Benny Hansen fortæller til Vores Skive, at især hjemmeholdets Daniel Aomor var en i kampens forløb en evig trussel for Hald Ege forsvaret, så længe kræfterne kunne holde.

Kilde: Benny Hansen, cheftræner