FC Salling overvandt en dårlig start og fik en uafgjort i hus: ”Vi skal være glade for det ene point”

FC Salling - U15 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Støvring IF og FC Salling spillede en spændende kamp på Støvring Stadion, hvor hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen. Gustav Pedersen og Sigurd Rasmussen scorede målene for Støvring IF i henholdsvis minut 42 og 45. Men FC Salling kom stærkt tilbage i anden halvleg, hvor Silas Bak reducerede til 2-1 i minut 48 og Mattias Rold udlignede til 2-2 i minut 56.

Cheftræner for FC Salling, Michael Nissen, var ikke tilfreds med holdets præstation i den første halvleg, hvor de ikke ramte deres vanlige niveau.

“En kamp hvor vi i en alt for stor periode af kampen ikke rammer niveau. Vi har før haft svært ved de her lange udebaneture på hverdagsaftener, og den her kamp var ingen undtagelse. Det er sådan set først da vi kommer bagud 2-0, at vi kommer i gang.”

“Derfra kan vi være indsatsen bekendt og spiller egentlig ret godt og skaber også chancer nok til at vinde kampen, men når man kun spiller de sidste 20 minutter, så kan man ikke forvente at få noget med fra en fodboldkamp. Så ud fra kampens forløb skal vi være glade for det ene point.”

Han roste dog Mattias Rold for en flot kamp, hvor han var involveret i begge mål, og Vova for hårdt arbejde.

“Jeg må igen rose Mattias Rold, der med sit udfordrende spil forsøger at skabe tingene for os, og er også involveret i begge mål. Derudover leverer Vova også en flot kamp med hårdt arbejde.”

Nissen var ærgerlig over at smide to point i topstriden, men var tilfreds med holdets comeback i de sidste 20 minutter. Han mente dog, at holdet skulle være mere mentalt klar og have mere vilje og aggressivitet i duellerne og kampene om 2. boldene inden næste kamp mod topholdet BTI/SHI.

“I de første 50 minutter er der ikke meget der fungerer for os. Vi taber alle dueller og 2. bolde og vi får ingenting sat sammen med bolden, så jeg synes vi var langt fra vanlig standard og må indrømme at jeg er rigtig ærgerlig over at vi på den måde smider 2 point i topstriden lige inden opgøret mod puljens dukse på mandag.”

“Heldigvis kommer vi tilbage, og ros til drengene for det. De sidste 20 minutter er rigtig gode, og dem skal vi tage med videre ind til kampen på mandag.”

På mandag den 29. maj skal FC Salling møde BTI/SHI. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Egeris Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 2-2
Række: U15 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Michael Nissen, FC Salling - U15 Drenge Liga 2