FC Salling måtte nøjes med pointdeling i Støvring: “Skulle der have været en vinder, var det os“

FC Salling - U13 Drenge Liga (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Støvring IF og FC Salling spillede en spændende kamp på Støvring Stadion, hvor begge hold kæmpede hårdt for at få sejren.

Udeholdet FC Salling startede kampen stærkt og spillede med højt tempo, men det var hjemmeholdet Støvring IF, der scorede først i kampen. Desværre for dem, formåede FC Salling at score kort efter og udlignede til 1-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for FC Salling, Morten Bülow, at han var tilfreds med holdets præstation og syntes generelt, at begge hold spillede godt. Han fremhævede også spillerne Nicolaj Rogild og Vilas Sandfær for deres fine præstationer i kampen. Han var også glad for at kunne meddele, at Anton Madsen var blevet udtaget til DBU-samling efter kampen.

“Jeg syntes, at Nicolaj Rogild og Vilas Sandfær gjorde det rigtig fint i dagens kamp, men jeg vil også sige at vi er virkelig begyndt at stå sammen som hold. Stort tillykke til Anton Madsen, der er blevet udtaget til DBU samling efter dagens kamp.”

Morten Bülow var dog også ærgerlig over, at holdet ikke scorede på flere af deres chancer og mente, at de manglede lidt aggressivitet i kampen.

“Det er nok fair med uafgjort. Men skulle der have været en vinder, var det os der skulle have vundet. Vi skal score på de chancer, vi får. Vi sparker også lidt for meget i dag, og vi mangler lidt aggressivitet.”

På lørdag den 3. juni skal FC Salling møde AaB. Kampen fløjtes i gang klokken 10:00 på Egeris Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 1-1 til FC Salling
Række: U13 Drenge Liga

Kilde: Cheftræner Morten Bülow, FC Salling - U13 Drenge Liga