FC Salling fik ikke udnyttet chancerne i remis mod Støvring

FC Salling U13 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Der var spænding i luften, da FC Salling lørdag bragede sammen med Støvring IF hjemme på Egeris Kunstgræsbane. Opgøret fandt aldrig en vinder, da kampen endte 2-2.

Cheftræner Morten Bülow mente, at kampen var meget lige, men at FC Salling skulle have været vinderne, især da de sad på spillet mod kampens slutning.

“Jeg synes, det var en meget lige kamp, hvor der blev gået til den. Skulle der have været en vinder, så skulle det have været os, da vi de sidste 20 min sidder på kampen - men vi brænder vores chancer.”

Det var ikke den skønneste indsats, og her bed cheftræner Bülow især mærke i et par ting under kampen, som skal forbedres fremover.

“Vi skal spille hurtigere og med færre berøringer, og så skal vi udnytte når vi har overtaget og få scoret på vores chancer.”

Selvom holdet ikke formåede at tage alle tre point, var der stadig positive takter at tage med videre, mener han:

“Jeg synes, at i dag var en god holdindsats, hvor alle gik til den.”

Selvom det kun er den første kamp i sæsonen, er det vigtigt for holdet at fortsætte med at forbedre deres spil og udnytte deres chancer. FC Salling har stadig mange kampe foran sig i sæsonen, og med en positiv attitude og en forbedring i deres spil, kan de fortsætte med at kæmpe om sejrene.

FC Salling spiller igen lørdag den 1. april, hvor de møder AaB på AaB's Anlæg med kickoff klokken 11:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: U13 Drenge Liga

Mål
20'0-1Tobias Bois
30'1-1Maciej Jozwiak
37'1-2Mads Emil Drejer
43'2-2Simon Thoustrup

Kilde: Cheftræner Morten Bülow, FC Salling - U13 Drenge Liga