Fantastisk slutspurt sikrer Skive FH sejren

Foto: Skive FH U17-Piger // Steffen Lindorff.
Profilbillede

Skive fH skulle forsøge at stjæle to point fra Thy Håndbold/Skyum 2, da slaget skulle stå i Skyum Idrætsefterskole.
Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da netop udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 21-24, men Steffen Lindorff, træner for Skive FH U17-Pigerne, var dog ikke helt tilfreds:

Det bliver en utrolig rodet kamp. Vi får aldrig rigtigt styr på vores spilkoncept, som desværre gør, at vi ikke får spillet kampen på vores præmisser. Vi går til pause foran med et par mål, og jeg står med en fornemmelse af, at nu løber vi fra dem, da de så virkelig trætte ud. Vi bringer os yderligere foran i starten af 2. halvleg, og havde vi været kyniske, så havde vi afgjort kampen der

Steffen fortsætter:

"Men desværre lukker vi dem ind i kampen igen, og kommer faktisk i en situation, hvor vi er bagud med 21-19 med 5 minutter tilbage. En fantastisk slutspurt gør, at vi trækker det længste strå og vinder kampen til sidst. Det er nok vores dårligste præstation i denne her sæson, så vi skal være ekstra glade for de to point, fordi Thy/Skyum havde lige så meget fortjent dem"

Steffen kunne dog godt pinpointe et par positive tendenser i holdets præstation:

Vores kontrafase bliver bedre og bedre for hver kamp, og vi straffer også Thy/Skyum i 1. halvleg på det. I 2. halvleg får vi også en masse kontrachancer, men får desværre ikke omsat dem til mål. Men det er positivt og fedt at se, at den fase af spillet går fremad. I store dele af kampen dækker vi kanon godt op, får brudt deres spil og hjulpet vores keepere til gode redninger.

En overordnet positiv dag for Skive fH - hvor træner Steffen Lindorff især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet:

Vores kollektive forsvar er rigtig godt i store dele af kampen, så det skal fremhæves. I det meste af kampen rammer vi en fornuftig højde, får tacklet og lavet spilstop, hvilket forstyrrer deres rytme i spillet. Samtidig tvinger vi dem til mange svære afleveringer, hvilket får dem til at lave fejlafleveringer enten ud over sidelinjen eller lige i vores hænder. Specielt Maja Ramsdal har en rigtig god forsvarskamp, hvor hun udfylder hendes rolle forsvarsmæssigt super godt.

På søndag den 21. november møder Skive fH Aars HK.
Kampen fløjtes i gang klokken 12:40 i Idrætscenter Østermarken.

Kampens resultat: 21-24 til Skive fH
Række: U-17 Pige 2. Division


Foto: Skive FH U17-Piger // Steffen Lindorff

Kilde: Træner Steffen Lindorff