Eva Pehrson og Caroline Jensen imponerede med flot spil i Skive-sejr

Profilbillede

Skive fHs U15-piger spillede en fantastisk kamp mod Aars HK og vandt med en imponerende sejr på 28-23. Holdet viste stor kynisme og spillede med stor selvtillid, og det var især deres træner, Steffen Lindorff, tilfreds med.

Kampen startede tæt, men Skive fHs piger var i stand til at hente en sejr efter en god præstation. Aars HK forsøgte at hente ind på Skive i anden halvleg, men Skive holdt fast i deres føring og endte med at vinde med en margen på fem mål.

“Det var en rigtig god kamp fra begge hold. Det er to hold, som kender hinanden rigtig godt, da de fleste af pigerne er til kredstræning sammen, og vi har næsten lige haft en sammentræning sammen med Aars, så det gjorde også, at der var god intensitet og lidt mere på spil end normalt,” lyder det fra Steffen Lindorff.

Skives træner Steffen Lindorff var meget tilfreds med pigernes indsats og roste dem for deres kynisme på banen.

“Vi holder os langt hen ad vejen til planen. Vi havde aftalt, at vi skulle trykke hårdt på kontrafasen, da Aars har haft en lang uge med mange kampe, og derfor havde de måske ikke så mange kræfter at gøre godt med. Aars gav på intet tidspunkt op, og derfor skulle vi også være koncentreret i rigtig lang tid.”

“Jeg synes, at vi er utrolig kyniske i angrebet - specielt i 2. halvleg, hvor vi til sidst i kampen får slået det afgørende hul til Aars.”

Eva Pehrson og Caroline Jensen var to af Skive fHs piger, der spillede en utroligt flot kamp. De var begge meget målfarlige og bidrog til holdets sejr med flere vigtige scoringer. 

“Jeg synes, at Eva Pehrson spillede hendes bedste kamp i sæsonen. Hun var utrolig scoringssikker fra fløjen af og får også lavet en enkel fra backen. Udover hende, så spillede Caroline Jensen sublimt. Hun var rigtig god til at fordele spillet, og det var guf for vores backs, som jeg bestemt også synes spillede godt.”

Skive fH-spilleren, Julie Brøndum, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi spillede en rigtig god kamp. Vi var gode til at kommunikere i begge ender, og kom til nogle rigtig fine chancer fra alle positioner. Vi havde en god tro på tingene og god gejst gennem hele kampen.”

Søndag den 26. marts skal Skive fH møde Strandby/Elling IF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 i Bannerslundhallen, Elling.

Kampens resultat: 28-23 til Skive fH
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Steffen Lindorff, Skive fH - U15 Piger 1. Division B
False {
}