Et hårdt slag for Skive fH, der sætter Tvis i gang

Tvis 2 - Skive fH (Foto: R. Uhre)
Profilbillede
dato

Fredag var det igen tid til kamp for Skive fHs 2. divisionsherrer, da de skulle en tur til Gråkjær Arena Holstebro for at møde Tvis 2.

Udeholdet håbede på at nuppe begge point med hjem mod Tvis, der endnu ikke havde hentet et eneste point. Desværre fik de ændret på deres forfærdelige statistik uden point i 12 kampe, da de vandt kampen med 37-29 over Skive. Skive-træner, Ralph Uhre, var bestemt heller ikke tilfreds med sit hold.

“Jeg er meget skuffet over indsatsen og resultatet. Vi formåede ikke at sætte en god forsvarsaktion på noget tidspunkt i kampen. Vi tabte samtlige dueller, og der var ingen opbakning, hvilket resulterede i at vi har for få redninger og Tvis laver 37 mål. Jeg savnede det udtryk vi er kommet med de første to kampe efter jul. Tvis ville det mere end os!”

Kampen gik bestemt ikke som håbet og forventet for Skive fH, der nu skal tilbage og arbejde på træningsbanen.

“Vi skal have set på vores forsvar. Vi har for mange kampe hvor vores modstandere laver over 30 mål på os. Jeg savner, at folk vinder deres dueller og der mangler opbakning fra sidemanden. Vi skal have fundet en base og noget tryghed i det vi foretager os defensivt,” understreger Ralph Uhre, der prøver at finde noget positivt at tage med fra kampen:

“Det eneste positive vi kan tag med videre fra den kamp er at vi trosalt er bedre end Tvis indbyrdes pga. flest udebane mål. Det kan få afgørende betydning.”

På lørdag den 28. januar skal Skive fH møde Bjerringbro FH 2. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 37-29 til Tvis 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Ralph Uhre, Skive fH 2 - 2. Division Herrer