En velspillet Old Boys-kamp endte i smalt Skive-nederlag

Profilbillede
dato

NUGF Viborg og Skive IK stod onsdag over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Metropol Park i Viborg. Kampen endte dog med en sejr til hjemmeholdet på 2-1.

Det var udeholdet, Skive IK, der kom bedst fra start og tog føringen i det 9. minut. Målscoreren var Torben Skaaning Krogh, der satte bolden i nettet og gav sit hold en tidlig føring.

Hjemmeholdet, NUGF Viborg, lod sig dog ikke slå ud af det tidlige mål imod dem. I det 25. minut fik de udlignet til 1-1, og kampen var igen åben.

Anden halvleg startede lige så tæt som første halvleg, men det var hjemmeholdet, der formåede at score det afgørende mål. I det 56. minut satte de bolden i nettet og bragte sig foran med 2-1.

Efter kampen udtalte Skive IK's træner, Klaus Løndal, at det var en super fin Old Boys kamp, hvor begge hold spillede god fodbold. Men han var naturligvis ærgerlig over nederlaget, og erkender manglende skarphed:

“En super fin Old Boys-kamp - hvor begge hold spiller god fodbold. Selvfølgeligt ærgerligt at vi taber kampen, som burde være endt uafgjort, men sådan gik det desværre ikke i dag. Vi skal måske være en smule skarpere i begge ender - her savnede vi lidt af sidste rundes effektivitet.”

Næste kamp for Skive IK er onsdag 23. august, hvor de skal møde Viborg Sdrm. IK på Egeris Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 2-1 til NUGF Viborg
Række: M+32 B

Kilde: Træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B